160 piger og drenge går på scenen til Korskolens sommerkoncerter

0

Det bliver en fest, når både Mariagerfjord Pigekor, Juniorkor, Spirekor, Minispirekor, Juniordrengekor og Drengekor går på scenen til et brag af en sommerkoncert d. 26. maj

Korene er i absolut topform efter forårets mange fede optrædener og skoleturnéer, og Pigekoret i særdeleshed efter deres nylige udlandsturné rundt i Europa.

Så giv dig selv, din familie og dine venner chancen for at blive rigtig godt underholdt denne forrygende sommer-søndag.  

Det er den stemningsfyldte sal på Mariagerfjord Gymnasium, der danner rammen om koncerten, og billetter til koncerten kan købes via Korskolens hjemmeside mariagerfjordkorskole.dk eller på himmerlandsbilletten.dk

 Under koncerten ledsages korene som sædvanlig af tre professionelle musikere, Henriette Krogh (trommer), Joakim Øster (bas) og Johannes Aaen Jensen (keyboard), under ledelse af korskolens dirigenter Christian Ronsfeld og Maj-Lis Hoffer Henriksen.

 Koncerten har et gennemgående stort professionelt setup og har, udover professionelle musikere, også professionelle lys- og lydteknikere tilknyttet. Publikum har derfor en exceptionel korkoncert i vente.

 Netop nu søger Korskolen iøvrigt sangglade drenge og piger til sæson 19/20. Man behøver ikke være en dygtig nodelæser eller have gået til kor før for at søge ind i et af korene. Man skal bare elske at synge!

 Der er kor for alle aldre og for både piger og drenge. Minispirekoret er for drenge og piger i 0.-2. klasse, og Spirekoret er for piger i 3.-5. klasse. Juniorkoret og Pigekoret er rytmiske pigekor for unge i 6. klasse – 20 år, og er man dreng, kan man fra 3. klasse – 20 år søge ind i Juniordrengekoret eller Drengekoret.

Frist for tilmelding til sangprøve til Minispirekoret og Spirekoret er d. 24. maj, mens der for de andre kor er frist d. 14. juni. Tilmelding kan ske på www.mariagerfjordkorskole.dk

 Drivkraften i alle korene er den rytmiske korsang. De er alle koncertkor, og sangerne er en del af et helt unikt korunivers. Her lægges der, foruden sangen, stor vægt på udvikling af bl.a. de sociale kompetencer gennem et unikt pædagogisk arbejde på tværs af klassetrin.

Korskolen er Danmarks eneste rytmiske sangkraftcenter og et forgangsbillede rundt om i hele verden.

Share.

Der er lukket for kommentarer.