17% medlemsfremgang i Foreningen ”Suldrup Skoles Venner” – pulje med støttekroner venter kun på de rette ansøgninger

0

Formand Erling Trads kunne på generalforsamlingen i ”Suldrup Skoles Venner” forleden glæde sig over den stigende og gode opbakning fra både medlemmer og sponsorer. Det seneste år har foreningen haft en medlemsfremgang på over 17% og tæller nu 208 medlemmer.

Formålet med foreningen er at støtte byens livsnerve – skolen – fra sidelinjen. Yde støtte til aktiviteter, som kan forbedre hverdagen for skolen.

En bred støtte-vifte

– Der er i det forløbne år givet støtte til: Kompasrose og tryllekunster i forbindelse med skolens indvielse af udeområder, slangetæmmer til skoleafslutning, indlæringstæpper til indskolingen, foredrag af David Trads (tidligere elev), kreativt kunstprojekt med designer Tina Klemmesen (tidligere elev), fortalte formanden, som iøvrigt blev genvalgt på generalforsamlingen.

En bred støtte-vifte

– Alt i alt er der brugt 38.000 kr. i 2014”, sagde Erling Trads, og oplyste med henvisning til det særdeles fornuftige regnskab, at der i øjeblikket er støttemidler, som bare venter på de rigtige ansøgninger, så pengene kan komme Suldrup Skoles elever til gode.

Share.

Der er lukket for kommentarer.