3 forslag til aktiviteter under Corona-virus udbruddet

0

Annonce

Det burde ikke være gået nogens næse forbi, at Corona-virussen har ramt Danmark hårdt den seneste uge, hvilket har sat hele landet i en form for undtagelsestilstand. Alle offentlige instanser arbejder på højtryk for at følge med, og økonomien tager også et ordenligt dyk. Mange virksomheder er midlertidigt lukket ned eller under begrænset funktion.

Det kan være lidt svært at forholde sig til denne virus, men medierne danner et klart billede af virussens alvor, og der opfordres på det kraftigste til, at man tager den seriøst.

Det kan godt være, at man som en sund og rask person ikke frygter virussen, da man regner med at ens immunforsvar sagtens kan bekæmpe den – men det er ikke alle der kan det. Hvis ikke man holder sig for sig selv, og tager sine forbehold, så kan man i realiteten være den indirekte grund til et dødsfald på den ene eller den anden måde.

Nu hvor alle store arbejdspladser og skoler er lukket ned, har man altså masser af tid derhjemme. Men hvad skal man få tiden til at gå med? Nedenfor får du 3 forslag til at aktiviteter derhjemme.

Sortere i tøj og sko

Man kan med fordel benytte tiden derhjemme med noget fornuftigt. Det kunne f.eks. være at sortere dit tøjskab, hvis det roder eller er uorganiseret. De fleste af os er dårlige til at holde tøjskabet organiseret, og det er ikke et projekt man påtager sig ret ofte, da det er tidskrævende.

Med Corona-virussen på spil, er tid ikke længere en mangelvare, hvorfor det kan være en rigtig god idé at få skubbet de små trælse huslige pligter af vejen, imens tiden alligevel er til det.

Det giver en rigtig god følelse at få sådanne ting gjort, og man har det bedre med at flade ud på sofaen senere på dagen – fuldt fortjent.

Igangsæt det længe ventede DIY projekt

Man kan også bruge tiden med at igangsætte det projekt som man har udsat i så længe. Det kunne være et husligt projekt i haven eller inde døre, hvor man ikke er i fare for at smitte eller blive smittet. Det er vigtigt at man ikke vælger et projekt der indebærer at man skal meget ud blandt mennesker, hvorfor ikke alle projekter er lige gode at pådrage sig.

Måske du har udskudt at male børneværelset i længe, hvorfor du nu ingen undskyldninger har længere, i og med at du har en masse tid mellem hænderne. Det kan også være, at du har tænkt på at bygge et nyt skrivebord til hjemmekontoret – hvilket du helt klart får brug for de næste par uger, hvis du skal arbejde hjemmefra. Du kan altså med fordel få dette lavet de første 2-3 dage af din tid derhjemme.

Sæt gang i kærlighedslivet

Hvis du ikke allerede har en partner, så kan du med fordel bruge den overskydende tid til at lede efter en partner. Det er selvfølgelig ikke hensigtsmæssigt, at du tager ud og møder en partner ansigt til ansigt i disse tider, hvormed du med fordel kan udnytte alle de online datingtilbud der florerer på internettet. Du har nu en legitim grund til at give dating et skud, med disse ellers til tider tabubelagte datingsider.

Share.

Der er lukket for kommentarer.