90 års-jubilæum: Højt humør og ”kagemand”

0

Det blev en super-festlig dag i Skørping Idrætscenter, da den store sportsklub IF Frem fejrede sit 90 års-jubilæum med manér: En stor del af idrætscentret var omdannet til et kæmpe-legeland, hvor de flere hundrede børn boltrede sig, hyggede, grinede og i det hele taget havde en herlig dag.

Ialt syv forskellige sportsgrene tæller IF Frem i dag, og der var dømt ”showtime”, da de kom med et forrygende potpouri fra sportens forunderlige verden, med alle de gode tilbud, de lokale sportsinteresserede i alle aldersgrupper kan vælge imellem, – selv om det ind imellem kan være svært at få de økonomiske ender til at nå sammen i en klub med så voldsomt vokseværk.
Heldigvis har en stor gruppe Skørping-ildsjæle fra alle grene af fritids- og erhvervslivet bakket op bag IF Frems store engagement i lokalsamfundet, så der også frem mod 100 års-jubilæet kan være tilbud på alle hylder.

Festtaler og video
Skørping Idrætscenters formand Julie Mackenhauer holdt tale, og det samme gjorde Ernst Christensen fra IF Frems bestyrelse, mens tidligere Frem-fodboldspiller Jonas Brix Damborg, nu Hobros superliga-anfører, passede sit professionelle arbejde i 1-0 sejren over gæsterne fra Vejle og i stedet sagde tillykke via video bestyret af Frem-fodboldformand Søren Bojesen.

Kage og bankospil

Et af jubilæumsdagens helt store hits var Micki Cheng fra ”Den store Bagedyst”.
Han er selv ”en stor glad dreng” og han fik gang på gang latteren frem hos det store publikum, som blandt andet overværede ham i rollen som overdommer i den lokale udgave af ”Den store Bagedyst”.
Her havde en halv snes amatørbagere indleveret hvert deres bud på en kage over temaet ”En IF Frem sportsgren”, – flotte kager, som oven i købet også smagte godt..!
Bankospil og prøver på skole- og fritidslege fra de mange år, IF Frem har været et samlende midtpunkt på egnen, rundede en helt igennem vellykket jubilæumsdag af i Skørping Idrætscenter.

Share.

Der er lukket for kommentarer.