Alternativet: Susanne Zimmer fra Skørping i Folketinget

0

”2. dag i Folketinget. Det er godt nok en speciel arbejdsplads at gå rundt på, helt vildt storslået. Der er en fantastisk imødekommenhed og masser af hjælp at hente.
I eftermiddag går turen til Bornholm, hvor jeg skal deltage i en masse debatter torsdag, fredag og lørdag. Næste uge bliver en “almindelig” arbejdsuge, hvilket almindeligvis betyder fuld skrald – har jeg forstået – tirsdag til fredag og arbejde i lokalområdet om mandagen.
 Jeg håber, at jeg snart får en af de små lejligheder, som folketinget stiller til rådighed. Hotel er ikke så fedt i flere dage i træk.
 Nu er jeg igang og der er så mange ting, jeg gerne vil gøre.”

Ordene er direkte hentet fra det 58-årige nyvalgte lokale folketingsmedlem Susanne Zimmers facebook-side, hvor den – vel nok lidt overraskende – nye tilværelse som folketingsmedlem i København beskrives.

Susanne Zimmer er 58 år og fik  774 personlige stemmer ved folketingsvalget. Dermed vandt hun det 179. og sidste mandat i det nye folketing, og har som det ses til venstre straks kastet sig over sit nye job på Christiansborg.

Alternativet gik tilbage og mistede fire mandater i forhold til situationen før valget, og på dén baggrund må det siges at være ekstra flot, at Susanne Zimmer endte med et mandat med afsæt i Nordjyllands Storkreds.

Som baggrund har Susanne Zimmer blandt andet 30 år som folkeskolelærer og skoleleder i Nordjylland, og hun har arbejdet målrettet på at blive valgt til Folketinget gennem flere år. 

Susanne Zimmer har eget firma, som arbejder inden for procesledelse, lige som hun er aktiv kunstner med eget galleri.

Med afsæt i sit firma vil hun gerne medvirke til at mindske bureaukratiet i den offentlige sektor, og desuden banker hendes hjerte voldsomt for klimaet, som har været et af folketingsvalgets absolutte hovedtemaer.

Share.

Der er lukket for kommentarer.