Bjarne Villadsen ny formand for de Konservative i Rebild

0

Bjarne Villadsen blev valgt til ny formand for Det Konservative Folkeparti i Rebild på lokalforeningens årlige generalforsamling forleden. Afgående formand Flemming Knudsen ønskede ikke at genopstille til posten, men forsætter i bestyrelsen.

Bjarne Villadsen er frem til at fortsætte det gode samarbejde i bestyrelsen, som ud over skiftet på formandsposten fortsætter med samme personer, da alle der var på valg blev genvalgt.

– Der er et fantastisk samarbejde i bestyrelsen, og netop dét er en af hovedårsagerne til, at jeg valgte at stille op som kandidat til formandsposten, siger den nye formand.

– Vi har en god og konstruktiv debat omkring det politiske liv i Rebild både internt i bestyrelsen og med den konservative byrådsgruppe.

– Vi er alle meget engagerede og brænder for de konservative mærkesager. Vi er klar til et par spændende valg i løbet af foråret, slutter Bjarne Villadsen, som sammen med områdets øvrige aktive konservative er klar til at smøge ærmerne op og trække i arbejdstøjet for at sikre flest mulige stemmer til liste C både ved EU-parlamentsvalget og det snarligt forestående folketingsvalg.

Share.

Der er lukket for kommentarer.