Boldrup Museum: Alle smilede gennem regnen ved årets velbesøgte fåredag

0

Mange glade mennesker – mest børnefamilier – strømmede til Boldrup Museums fåredag søndag.

Mange udstillere gav publikum mulighed for selv at være aktive, og både smed, fåreklipper og rebslager havde dagen igennem mange små lærlinge i sving. Gæsterne kunne også køre i hestevogn, bage pandekager, skyde med bue og pil, og ved de forskellige salgsboder var der dagen igennem livlig aktivitet.

Fåredagen havde i år besøg af fårehyrde Eva Henriksen, som med sine to hyrdehunde gav publikum et indblik i det fantastiske samarbejde mellem hund og hyrde. En stor skovhest ”optrådte” for publikum, og trods sin store størrelse viste hesten, hvordan den med få millimeters nøjagtighed kunne transportere en stor træstamme gennem forskellige forhindringer. Senere på eftermiddagen blev børnene inviteret med i skoven, hvor de mødte den lidt forvirrede – men heldigvis meget søde – skovtrold.

Traditionen tro blev der serveret grillet lam og gris for publikum, og selv om regnen startede samtidig med spisningen, var humøret højt, og i løbet af eftermiddagen var der også stor søgning til det overdådige sydhimmerlandske kagebord i skolestuen.

Share.

Der er lukket for kommentarer.