danbolig Himmerland – Støvring melder klar i hele Rebild Kommune samt Arden m.v.

0

Som omtalt i sidste uge er endnu en ejendomsmægler klar i Rebild Kommune: Peter Lange Jepsen, siden 2010 indehaver af danbolig Himmerland – Aars sammen med sin kompagnon Thomas Rask Glerup, åbner ejendomsmæglerbutik på adressen Jernbanegade 18 i Støvring, hvorfra købere og sælgere fra en stor omegn vil blive serviceret.

danbolig Himmerland – Støvring er navnet på den nye mæglerforretning, hvorfra Peter sammen med Thomas og Nicolai vil ”gå på jagt” efter kunder med et højt niveau af service, opfølgning og layalitet: – Vi går efter fuld kundetilfredshed, og jeg ved det er et langt sejt træk, så det bliver en spændende proces at komme i gang med for alvor, siger Peter, som selv er bosat i Støvring sammen med hustruen May og de to sønner, 4-årige Matti og 6-årige Luca.

Den servicebetonede ”jagt” efter kunder til ejendomsmæglerforretningen suppleres iøvrigt af en af Peters store fritidsinteresser, JAGT: – Siden jeg var 16 år har jeg gået på jagt, egentlig mest for at nyde naturen og fællesskabet med gode jagtkammerater, fortæller han.

Peter er dog ikke en af de jægere, som skal ud at sidde på vagt efter sommerbukken, når pürschjagten starter natten til den 16. maj: – Nej, lige netop dét har jeg aldrig givet mig af med, fortæller han.

Derimod har fodbolden Peters helt store bevågenhed, som aktiv i Støvring IF i en årrække, og nu – selv om alderen langt fra ”trykker” den 37-årige aktive lokalmand – medspiller på klubbens oldboys-hold.

I det hele taget er det en særdeles aktiv medspiller i lokalområdet, som nu åbner ejendomsmægler- forretning i Støvring: – Det er en stor glæde for mig, at jeg har fået mulighed for at åbne danbolig Himmerland – Støvring, da det lokale engagement betyder rigtig meget i min hverdag året rundt, både i Støvring og i hele området med Rebild/Arden-området som omdrejningspunkt.

Peter Lange Jepsen, som har ialt 13 års erfaring i ejendomsmæglerbranchen, åbner rent fysisk i Støvring i løbet af få uger.

FOTO: Peter Lange Jepsen, som vil være at finde i den nye danbolig Himmerland – Støvring hver eneste dag, ses her i midten, flankeret af Thomas og Nicolai, som også vil være tilknyttet den nye mæglerbutik i Jernbanegade i Støvring.

Share.

Der er lukket for kommentarer.