De bedste cocktailbarer i Aalborg

0

Sponsoreret indhold

Aalborg er ved at kunne byde på gode oplevelser for dig, der godt kan lide at tage i byen. Her ser vi lidt nærmere på de bedste hot spots for byture i Aalborg. Måske kan du få nogle nye ideer til steder at tage hen?

Aalborg har ikke ligefrem været kendt for gode cocktails – før nu. Det har altid været København, der har haft teten, når det kommer til lækkert cocktailhåndværk, men det er ved at ændre sig drastisk. Nu er der efterhånden flere gode hot spots for cocktails også i Aalborg, og dem skal vi kigge lidt nærmere på her.

Hotelcocktails på Comwell Hvide Hus

Der er bare noget helt særligt glamourøst over en hotelbar, og hotelbaren på Comwell Hvide Hus i Aalborg er ingen undtagelse. Dette er det perfekte sted for en afslappet, men lækker opvarmning til en bytur. Her er det perfekte mødested for en god date eller et godt udgangspunkt for en sjov aften med vennerne.  Det er også et af de steder i Aalborg, hvor man kan få de decideret bedste cocktails serveret. Her finder du godt håndværk udført af dygtigt barpersonale og signaturcocktails, som du sent vil glemme.

Klassiske cocktails hos Vesterå

Hos Vesterå får man de helt klassiske cocktails, hvis det er det man er til. Vesterå er det perfekte sted for en god bytur og har også en fantastisk happy hour fra kl. 22-01, så man kan få meget mere cocktails for sine penge. Hvis du godt kan lide de helt klassiske cocktails, men udført på den helt rigtige måde, så er Vesterå den perfekte bar for dig.

Ambitiøse cocktails hos Konrad

Konrad har måske ikke altid haft det bedste ry for lækkert håndværk, når det kommer til drinks, men dette er helt klart noget, der er i stor ændring. Hos Konrad kan du nu nyde eksperimentelle drinks på topniveau, og der kommer en helt ny kreation hver måned. Dette er den slags cocktails, som du lige så godt kunne have fået serveret på en smart cocktailbar i hovedstaden – og det er hele besøget værd.

Specialdesignede cocktails hos Helmuth

Dette er måske den bedste bar på vores liste over anbefalinger. Her får du klassikere som Brandy Alexander og Grasshopper. På Helmuth ligger man helt klart i den ambitiøse ende, når det kommer til at lave lækre cocktails i topklasse. Dette er et sted, der på mange måder har lidt mere glamour og klasse, end de andre valg på listen. Alt har sin tid, og nogle gange har man bare lyst til at komme ud og drikke lækre cocktails i glamourøse rammer.

Få en glamourøs aften derhjemme

Det er jo ikke altid, man kan overskue en tur i byen, men det betyder ikke, at man behøver at kede sig af den grund. Du kan blive hjemme og have en god aften, helt uden dårlig samvittighed. Med spillemaskiner online får du alligevel en glamourøs aften, og der findes et hav af forskellige spilleautomater, som giver den helt autentiske casinofølelse.

Det er næsten lige så glamourøst som en aften på cocktailbar, men kun næsten!

Share.

Der er lukket for kommentarer.