Derfor gør nordjyske virksomheder brug af firmamassage

0

Annonce

Firmamassage er et fænomen og et begreb, der vil give de fleste medarbejdere julelys i øjnene. Bortset fra lønforhøjelser og lønbonusser, så er der nemlig ikke meget, der kan hamle op med professionel massage, der bliver betalt af arbejdsgiveren.

I dag benytter mange hundrede danske virksomheder sig af firmamassage. Det gælder selvfølgelig også de nordjyske firmaer. Ligeledes er der mulighed for at få et tilbud på firmamassage i København, Odense, Århus og mange andre byer.

Men hvorfor er det overhovedet så udbredt? Vi kommer med nogle bud herunder.

#1 Glade medarbejdere

Drømmer du om gladere og mere energiske medarbejdere, så kan en skræddersyet massageordning være løsningen. Det er nemlig en kendsgerning, at massage skaber både glæde og overskud hos medarbejderne. Dette vil helt naturligt få den enkelte til at præstere bedre i dagligdagen.

Foruden udsigten til gladere og mere motiverede medarbejdere, så kan du også forvente, at du får mere loyale medarbejdere. De færreste vil jo tænke på at søge nye veje, hvis de føler sig godt behandlet af den chef eller leder, som de arbejder under. Derfor er det sund fornuft at behandle sine medarbejdere og kollegaer ordentligt – f.eks. ved at forkæle dem med massage.

#2 Færre sygedage

At få en god massageordning på arbejdspladsen kan også være opskriften på mindre sygefravær.

Det er et faktum, at sygdom blandt medarbejderne kan koste dyrt for enhver virksomhed, hvorfor der er god idé i at forebygge dette. Der stilles selvfølgelig ingen garantier, men i rigtig mange tilfælde kan en massageordning nedbringe sygefraværet betydeligt.

Med massage er det bl.a. muligt at afhjælpe og forebygge følgende udfordringer:

  • Stress
  • Hovedpine
  • Spændinger
  • Nakkesmerter

.. og meget mere!

Med lidt simpel hovedregning vil du hurtigt kunne regne ud, at pengene til firmamassage hurtigt vil kunne tjenes hjem, hvis sygefraværet kan reduceres bare en smule.

#3 Smitter positivt af på regnskabet

Reduceret sygefravær, højere effektivitet og øget motivation vil med al sandsynlighed kaste en masse gode resultater af sig. I bedste fald vil det kunne ses på regnskabet, idet man får det optimale ud af sin arbejdskraft. Derved kan en god firmaaftale på massage indirekte være vejen til at skabe en sundere forretning.

Er du overbevist? Få lavet en firmaaftale i dag

Om virksomheden er stor eller lille, så vil der være rig mulighed for at få en skræddersyet og god massageordning.

– Det er f.eks. meget normalt, at man som virksomhed selv kan bestemme, om massagen skal udføres på arbejdspladsen og / eller hos en massageklinik. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger, så overvej hvad der giver bedst mening for dig og dine medarbejdere.

– Dernæst er det selvfølgelig også individuelt, hvor hyppigt man ønsker at få besøg af en massør. Der kan f.eks. aftales en fast om ugen, hvor de medarbejdere der har behov for massage kan skrive sig på en liste.

– Slutteligt er der mange måder at afregne på. Virksomheden kan vælge at betale hele gildet, men der er også mulighed for at afregne med den enkelte medarbejder, hvis dette foretrækkes.

 

Share.

Der er lukket for kommentarer.