Det spiller i Galleri Tine Lilholt i Påsken..! – Kom og lyt og se kunst af fem udstillere

0

Så spilles der op til jubilæums-påskeudstilling i Galleri Tine Lilholt i Gl. Skørping.

  • For 10. gang slår vi dørene op i Galleri Tine Lilholt og Thrane Studiet i Gl. Skørping, til årets påskeudstilling, fortæller Tine.
  • Galleriet er efterhånden berømt for at ferniseringerne til udstillingen bliver en total kulturoplevelse, hvor kunst, musik og hygge går op i en højere enhed.

Ud over Tine´s malerier, som er eventyrlige og farvestrålende, vil det være muligt at møde følgende  kunstnere: Kathrine Van Godt fra Hadsund, udstiller ”PigArt”. Finurlige grisefigurer, som hver især er helt unikt udsmykket.

Guldsmed Dorte Lausten fra Blenstrup udstiller et udvalg af sine smukke smykker.

Ulla Schnoor Riber fra Esbjerg udstiller akryl og mixed media.

Claus Lillelund fra Aalborg kommer med store malerier og akvarel portrætter.

Liana Maria Turiga fra Terndrup laver T-shirt design og medbringer smagsprøver på vin fra hendes firma DIVIN.

Musikalsk vil Tine og Klaus, med udvidet besætning,  spille et par af deres ”Musikmalerier”, som er musik komponeret specifikt til nogle af Tines malerier. Udover det kommer sangerinden Tina Siel , som er i gang med at indspille en CD i Thrane Studiet, og giver et par numre her fra. Claus Lillelund, som også udstiller,  er samtidig musiker/sanger og han vil spille nogle numre fra sit repertoire.

Ferniseringen er Skærtorsdag kl. 13-17. Musikken starter ca. 13.30. Øvrige åbningstider: 19.-22. april kl. 12-16. – Se også forsiden af Vores Avis i denne uge 😉

Share.

Der er lukket for kommentarer.