Ny sæson banker på i Skørping Tennisklub, – med endnu større tilbuds-program

0

Banerne i Skørping Tennisklub er øjeblikket ved at blive finpudset, så klubben den 27. april kan indlede den nye tennissæson. Og 2019-sæsonen kommer til at byde på både velkendte elementer og nyheder, som fx udvidelse med to begynder-træningshold for voksne.

Efter en forrygende sæson 2018 med en lang række nye aktiviteter og en massiv medlemsfremgang, forbereder klubben sig nu på at gentage succesen fra sidste sæson. 

Lørdag den 27. april er der sæsonstart med standerhejsning, hvor klubben er vært ved en bid brød og lidt at drikke – alle er velkomne, ikke mindst kommende/nye medlemmer! 

På dagen vil det være muligt at deltage i en lille hyggelig træning for både børn og voksne, arrangeret af klubbens trænere. Medbring derfor sportstøj og evt. ketcher. 

Flot hæderspris

til ung træner

Forleden modtog Jonathan Bentholm, som er en af klub-

bens unge dygtige trænere, 

iøvrigt titlen som Årets Unge Idrætsleder i Nordjylland ved DGI Nordjyllands årsmøde i Nordkraft, hvor der var nominerede kandidater fra alle nordjyske kommuner. 

Med DGI Nordjyllands pris følger der 10.000 kr., som klubben skal bruge på at skabe endnu flere aktiviteter i de kommende år.

Igen i år tilbydes der junior-træning hver mandag og torsdag med start i uge 18. Træningen foregår mandag og onsdag, og der findes et hold for alle aldre og niveauer. Trænerteamet Carl, Trine, Frederik, Karl-Emil, Mads og Jonathan glæder sig til at komme i gang med træningen. Udover den ordinære træning kan ungdomsspillerne allerede nu se frem til flere stævner, en tennis-camp og en masse overraskelser!

Som et nyt initiativ, udbyder klubben nu to forskellige træningshold for voksne søndag formiddag. 

For nybegyndere – eller spillere, som efter en længere pause er blevet ”lidt rustne”  og gerne vil have en ny-introduktion til tennis, er der mulighed for at deltage på vores ”voksen-introduktions holdet”. Med voksenintroduktion får deltagerne en god HEAD-ketcher som kan beholdes, tilbud om seks gange introduktionstræning og kontingent med ubegrænset spilletid med fin rabat.Desuden et hold for spillere, som har spillet tennis eller deltaget i voksenintroduktion før, men ønsker træning for at finjustere sine slag og prøve sjove øvelser, er holdet for letøvede og øvede spilleremåske lige sagen. Træningen varer halvanden time og er tilpasset de enkeltes niveau. Begge hold starter søndag den 5. maj. 

Som altid spilles der mandag aften doubler á 4 x 30 minutter. Ved hver ny kamp byttes makkere. Alle er velkomne uanset køn, alder og niveau. Det er et sted at mødes omkring det at spille tennis. Efter doublerne tændes grillen og der er hygge med medbragt mad.

Som de foregående år holder Skørping Tennisklub tennis-camp i de første tre dage af skolernes sommerferie, hvor alle børn og unge kan få en forrygende start på sommerferien med lege, tennis, vandkampe – og ikke mindst – masser af is! 

Sidste år deltog 36 sommer-glade spillere i det gode vejr. På tennis-campen er der et begrænset antal pladser – tilmeldingen åbner i maj på aktiv-ferie.nu.

Share.

Der er lukket for kommentarer.