Kapacitetsfordobling var ingen APRILSNAR: Skørping-krolf byder nu på hele to baner

0

Det var ingen aprilsnar, selv om kalenderen viste 1. april, da krolfspillerne i Skørping kunne tage deres nye bane i brug forrige mandag.

Ved sæsonstarten var 19 medlemmer mødt op til dyst, og de kunne glæde sig over at forsøge sig på banen, der er beliggende på markedspladsen ved Sverriggårdsvej. Rebild Kommune, der ejer arealet, har velvilligt givet spillerne lov til at spille krolf på plænen.

Den ”gamle” bane er beliggende 100 m syd for den nye bane, på græsarealet ved Meny, men efterhånden var kapaciteten på banen blevet for lille, da flere og flere gerne vil spille krolf.

Et stort fremskridt

– Vi er meget glade for den nye bane, siger formand Hardy Andersen, og fortsætter: -Vi var efterhånden blevet så mange spillere, at vi ikke kunne være på én bane, men nu har vi god plads, og endda også plads til at kunne byde endnu flere interesserede velkomne. 

Til sæsonstarten var to nye spillere mødt op.

Der bliver spillet krolf hver mandag formiddag de sidste to en halv time før frokost. Der spilles to kampe hver gang, og midtvejs er der en kaffepause, som bliver holdt i Seniorcafeen.

Også i Blenstrup med Ældre Sagens hjælp

Da krolf giver motion, frisk luft og hyggeligt samvær, har

Ældre Sagen taget krolfspillet med i sine aktiviteter og har startet krolf i såvel Skørping som Blenstrup. Ældre Sagen har betalt alle udgifter til materiel, således at medlemmerne ikke har udgifter ved at deltage.

Share.

Der er lukket for kommentarer.