DM-guld til tre unge talenter fra Skørping Triatlon Klub

0

Skørping Triatlon Klub har genvundet DM for hold efter at have svømmet, cyklet og løbet i overbevisende stil ved DM-stævnet i Skælskør og omegn.

Bølgerne var høje i fjorden, og det udnyttede de teknisk dygtige svømmere fra Rebild-klubben.

På den efterfølgende cykeltur rundt om Nordet var vejene glatte efter morgenens regnskyl, og svingene var lumske. Her røg flere ryttere i asfalten – bl.a. Babette fra Skørping-klubben, og hun måtte efterfølgende efterses i samarittervognen. Det kostede en podieplacering for klubbens ældste aspiranthold, som måtte gennemføre uden hende – men holdet sluttede dog i top 5, så det var flot fightet videre af Clara, Heidi og Asbjørn!

Genvandt guldet

Bedre gik det for det yngste hold med Signe, Amelie og Andreas. De klarede både bølgerne og de sydsjællandske vejsving. Og efter et forrygende 2,5 km løb langs fjordsiden, kunne de krydse målstregen som sikre vindere.

– Det er andet år i træk, klubben vinder mesterskabet for hold. Det særlige ved holdkonkurrencen er, at triatleterne skal samarbejde og hjælpe hinanden gennem de tre discipliner, fortæller Christian Thordal fra Skørping Triatlon Klub.

Taktik, overblik og god udnyttelse af kammeraternes evner gav en fortjent sejr til de tre triatleter.

Share.

Der er lukket for kommentarer.