En fin håndbold-lørdag i Terndrup

0

Terndrup HK’s håndboldlørdag i Bælum Hallen blev en stor succes. Arrangementet var for alle børn i alderen fem til tolv år, og hele 39 børn havde tilmeldt sig. Terndrup HK forsøger med dette og andre initiativer at knække kurven med den landsdækkende tilbagegang i antal aktive håndboldspillere.

Terndrup Håndbold 2

De mødte op til en dag fyldt med håndbold-sjov og anderledes opgaver: Forhindringsbane, håndbold-bowling og skud med udspring for nu at nævne nogle stykker, – og selv landsholdsmålmand Niklas Landin var dukket op for at vogte målet på en af øvelserne!

Der blev virkelig gået til den, og alle var ivrige for at prøve de spændende øvelser.

Terndrup Håndbold 1

Sjove øvelser

Efter alle børnene havde været gennem de fem poster var der frugt og juice i Cafeteriet, sponseret af SuperBrugsen Terndrup.

Imens knoklede de seks instruktører med at omdanne hallen med fem nye øvelser. Der blev stillet op til ”Skyd til bold”, ”Slalombane”, ”Flytte bolde”, vendespil med håndboldmotiver og endda mulighed for at teste ens evner med en fartmåler. Med depoterne fyldt op igen tog børnene fat på de nye øvelser. Efter øvelserne og fastsættelse af den enkeltes skudstyrke med km/t på skudarmen, sluttedes dagen af med fællesspisning i Cafeteriet.

Inden der blev sagt tak for en rigtig dejlig dag, var der en goodie-bag til alle med bl.a. en drikkedunk og andre lækre ting sponseret af Sportigan Hadsund samt billetter til en af Aalborg Håndbolds kampe. Rigtig mange børn gik trætte hjem, enige om at det havde været en god dag.

– Det var endda gratis for børnene at deltage, og med så god en opbakning er det nok ikke sidste gang, sådan et arrangement gennemføres, lyder det fra ledelsen.

Glade børn og ledere i alle aldre, - med landsholdsmålmand Niklas Landin i ryggen..!

Glade børn og ledere i alle aldre, – med landsholdsmålmand Niklas Landin i ryggen..!

 

Hans Henrik Borup Laugesen

hh@vores-avis.dk

 

 

 

 

 

Share.

Der er lukket for kommentarer.