Er du til linedance? – Ellers ka’ du komme med til dansehittet i Rebild Kommune

0

Linedance 50+ i Rebild Kommune har fået godt fodfæste:
– Vi startede med to hold i 2015, og nu har vi seks hold, der danser på forskellige niveauer, fortæller Susanne Houmøller fra de aktive dansere med udspring i USA’s traditioner på netop dét område.

Klubben blev oprettet med det formål at tilgodese den store gruppe af seniorer, som er i Rebild Kommune og de omkringliggende byer, samt at give andre der er interesseret i at danse linedance, mulighed for at danse om formiddagen.
Klubben har nu over 60 dansere. Nogle danser 1-3 gange om ugen.
Motion og gode grin
Danserne giver udtryk for, at der er udfordringer både til benene, de små grå og ikke mindst til lattermusklerne.
– Linedance er en dejlig motionsform, som er egnet til alle aldre; man danser hver for sig, så man behøver ikke at en have partner, forklarer Susanne Houmøller.
Al undervisning er tilrettelagt ud fra, at man er blevet lidt ældre, men der tages også udgangspunkt i det enkelte hold.
– Målet er,at vi skal have en aktiv formiddag med sved på panden, hvor vi får ben og lattermuskler rørt, så vi kan gå glade hjem for at holde weekend.
– Vi danser for sjov, og hvis trinene driller, tager vi det med et smil og prøver bare igen. Kom og vær med, der er stor risiko for at blive afhængig af det, lyder opfordringen.

To formiddage hver uge
I den kommende sæson danser de lokale linedansere både onsdag og fredag formiddag tre timer frem til frokosttid på seks forskellige niveauer fra absolut begynder til let øvet. Det er vigtigt at man danser på det hold, hvor man befinder sig bedst. Man behøver ikke nødvendigvis at rykke op på næste hold.
Ældresagens blad og www.enjoynewline.dk fortæller mere til interesserede.

Share.

Der er lukket for kommentarer.