Få gennemgået din pensionsordning

0

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Har du svært ved at finde hoved og hale i din pensionsordning? Er du usikker på, hvad dine pengene egentlig går til, og er du bekymret for, at der ikke er nok penge på opsparingen, når tiden kommer til at forlade det danske arbejdsmarked og gå på pension? Så er du kommet til det helt rette sted.

Her i denne artikel kan du nemlig blive meget klogere på, hvordan pensionsbranchen i Danmark fungerer, og hvad dine penge går til, ligesom du også kan blive klogere på, hvem der kan hjælpe dig i tilfælde af, at du kunne tænke dig at få foretaget en uvildig gennemgang af din nuværende pensionsordning.

Manglende transparens i pensionsbranchen

Finanswatch.dk har skrevet om APC Forsikringsmæglere i en artikel, hvor det fremgår, at det langt fra er alle pensionsselskaber, der er interesserede i at samarbejde med APC Forsikringsmæglere. Faktisk er det landets største pensionsselskaber, der ikke ønsker at indgå et administrativt samarbejde med pensionsmægleren, og det mener Peter Lindblad er på kant med mæglerloven. En uvildig forsikringsmægler har ikke samarbejdsaftaler med andre end med kunderne selv. Der er derfor alene behov for en administrativ samarbejdsaftale med pensionsselskaberne omkring håndtering af fællesbetjeningen af kunden.

Peter Lindblad er stifter af APC Forsikringsmæglere, og han har mange års erfaring med sig i rygsækken fra tidligere direktørstillinger i blandt andet SEB Pension og Codan. Han kender dermed branchen ud og ind, og det kommer derfor heller ikke bag på ham, at en række af landets største pensionsselskaber, som SEB, PFA, Velliv og Danica, mangler transparens – og ikke ønsker at mægleren skal bidrage til øget transparens til fordel for kunderne.

Det var nemlig lige netop en meget ugennemskuelig pensionsjungle, der var kendt for sin manglende transparens, der i sin tid var grunden til, at Peter Lindblad valgte at stifte sin virksomhed, APC Forsikringsmæglere.

APC Forsikringsmæglere hjælper dig ud af pensionsjunglen

Grundideen i APC Forsikringsmæglere ligger i at hjælpe de danske private arbejdstagere ud af den ugennemskuelige pensionsjungle. Det gør de blandt andet ved at tilbyde kunderne 100 % uvildig rådgivning, og samtidig tilbyder de frit valg blandt alle relevante pensionsselskaber.

Kunderne er, med andre ord, ikke tvunget til at skulle være i et bestemt pensionsselskab, hvis det ikke er der, hvor de kan få mest muligt ud af deres pensionsopsparing. Det viser sig nemlig, at der i branchen ofte er mange skjulte gebyrer og høje omkostninger, som kan være meget svære for kunderne at forstå og ikke mindst gennemskue. Dette er blandt andet noget af det, som APC Forsikringsmæglere hjælper deres kunder med.

APC Forsikringsmæglere er i dag landets største mægler for private, og de har mere end 13.000 kunder, der samlet set har pensionsmidler for mere end 20 milliarder kroner. Det betyder, at de har baglandet i orden til at kunne forhandle attraktive løsninger til deres kunder, så de på den måde kan spare penge i årlige omkostninger og skjulte gebyrer. Disse besparelser kommer kunderne direkte til gode i form af, at der kommer flere penge ind på pensionsopsparingen, så den søde pensionisttilværelse er sikret.

Kort fortalt arbejder APC Forsikringsmæglere med at optimere deres kunders pensionsordninger, og det gør de på flere forskellige måder. Optimeringen består blandt andet i:

  • 100 % uvildig rådgivning
  • Valgfrihed mellem alle de relevante pensionsselskaber
  • Direkte besparelser på omkostningerne

Samtidig er kunderne garanteret fuld gennemsigtighed og gennemskuelighed. Der er ingen udenomssnak, og der bliver foretaget en grundig analyse af de forskellige muligheder, der er, når der skal vælges en pensionsordning. Herefter er det selv op til kunden, ud fra de data vedkommende er blevet præsenteret for, at træffe det endelige valg.

I nogle tilfælde viser det sig faktisk også, at kunderne allerede har den mest fordelagtige pensionsordning, og så kan man være tryg ved det. I så fald kan det dog være en rigtig god ide løbende at holde øje med markedet, da der hele tiden kommer nye selskaber, pensionsordninger og vilkår, der kan spille en afgørende rolle.

Det kan være tidskrævende at skulle overvåge pensionsordningen, og det er samtidig langt fra alle, der har den rette viden til at kunne gøre det korrekt. Derfor tilbyder APC Forsikringsmæglere også at gøre dette arbejde for dig.

Share.

Der er lukket for kommentarer.