Få den nye bog om SAWO-stifter og iværksætter Flemming Christensen signeret

0

SAWO – et industrieventyr er titlen på en nyudkommet bog af forfatter Helge Qvistorff, om den lokale Støvring-iværksætter Flemming Christensen, manden bag en lang række virksomheder over det ganske land, diverse kunstgaver, aktuelt den store Støvring-boligudstykning Rådyret og masser af andre aktiviteter.
Lørdag den 19. maj fra sidst på formiddagen kan både hovedperson og forfatter træffes i Støvring Boghandel, Bog & Idé, hvor bogen sælges en ”hund” under normalpris, og signeres.

I 1962 åbnede en ung mand et værksted i Støvring i Himmerland. Det kom der meget godt ud af, for med en uddannelse som smed og en særlig interesse i hydraulik, var han med i hydraulikkens barndom, hvor man så småt begyndte at montere kraner på lastbiler.
Det blev til rigtig mange kraner, og den initiativrige og karismatiske unge mand, Flemming Kaj Christensen, opførte snart fabrikker og værksteder rundt om i Jylland og senere på øerne. Det er historien om hans firma SAWO, der i dag er Danmarks største, hvad angår hydraulik, herunder kraner, hejs, påhængsvogne og service til lastbilmarkedet. Men det er også historien om en mand, der fra barnsben med ukuelighed måtte kæmpe for at nå sine mål.
Denne bog, skrevet af forfatteren Helge V. Qvistorff, fortæller den spændende historie om firmaet SAWO og om iværksætteren Flemming Kaj Christensen.

Share.

Der er lukket for kommentarer.