Fanget i Farten – uge 21, 2015

0

Motoriseret for åben skærm: Hvem sagde, at velgørenhed ikke betaler sig…? Lone Aarup, Fasanvej i Støvring, er et levende bevis på det modsatte: Da finaleshow’et på Røde Kors’ vellykkede indsamlingskampagne ”Smid Tøjet” lørdag aften gik over skærmen, blev hun bogstaveligt talt motoriseret for åben skærm, da hun blev udtrukket som vinder af show’et første bilpræmie, en splinterny Citroën C1. – Ikke en radiobil, men en ”tv-bil”….

Triatland Rebild: Rebild Kommune har dedikeret en ny Facebook-side til alle out door sports-interesserede. Siden hedder Triatland Rebild. Siden vil blive fyldt med opdateringer om både forestående og afholdte out door sports-arrangementer i Rebild Kommune. Derudover kan den bruges til videndeling udøvere imellem.

Talentudvikling i Rebild: For nylig mødtes en række lokale idrætsklubber i Skørping. Skørping Triatlonklub havde indbudt til mødet. Her blev mulighederne og rammerne for at talentudvikle i Rebild Kommune drøftet. Drømmen er, at kunne udvikle idrætstalenter og dermed gøre sig bemærket både nationalt og internationalt inden for sport.

 

Rigtige mænd, – nu i orange: Center Sundhed, Rebild Kommune, startede for noget tid siden et motionshold for rigtige mænd. Holdet er inspireret af tv-udsendelsen Rigtige mænd og fik ved opstarten en pep-talk af Lindy Aldahl. Snart vil de rigtige mænd være lette at spotte, når de løber og cykler i området. Holdet har nemlig indsamlet en række sponsorgaver – herunder nogle iøjnefaldende orange t-shirts.

Mariagerfjord Kommune: For nylig var Integrationsrådet i Mariagerfjord Kommune på søndagstur med en gruppe nytilkomne flygtninge. Formålet med turen var at byde velkommen til kommunen og vise nogle af de mange naturskønne områder i kommunen frem.

RebildPorten: RebildPortens nye infotavle blev indviet i bededagsferien forleden. De første til at gøre brug af den interaktive tavle var en gruppe spejdere, som skulle til Arden Naturlegeplads for at overnatte. Forinden skulle spejderne gå 50 km.

Center Kultur og Fritid, Rebild Kommune: Mandag den 1. juni holder Center Kultur og Fritid, Rebild Kommune, temaaften for haller. Aftenen byder på information om pressearbejde, brug af Facebook, inspiration til events og nye aktiviteter, energiprojekter og fundrasing. Derudover er der fællesspisning og mulighed for at netværke. En spændende aften for hallerne – med udsigt til endnu bedre faciliteter og oplevelser for brugerne af kommunens mange idrætshaller.

TØRFISK: De synger det selv: – Det er Tørfisk, det er Tørfisk, som vi alle godt kan lide! For ikke så længe siden spillede Tørfisk på Stubhuset i Støvring. Nu er det populære band klar med en ny CD, som har fået titlen ”Uimodståelig”. -Vi har selv skrevet de fleste numre, et enkelt nummer er skrevet af Leif Fabricius. De nye sange handler om meget forskelligt, lige fra konesvigt, præ jalousi, utroskab og ikke mindst at være uimodståelig, skriver TØRFISK i deres nyhedsbrev.

Hvad nu Nordjylland?: Aftenen før debatmøderne i de nordjyske kommuner var Mariagerfjords borgmester, Mogens Jespersen, og Aalborgs borgmester, Thomas Kastrup-Larsen, inviteret til TV-debat. Den blev sendt på TV2 Nord onsdag aften. Læs mere om Hvad nu Nordjylland? Her i avisen eller på www.vores-avis.dk.

To nye gedekid: Børnehuset Skelhus i Arden har fået to nye ”børn” – et par gedekid. Gedekiddene skal lære børnene i Børnehuset Skelhus at tage vare på og omgås dyr. Gedekiddene blev da også modtaget med gulerødder og masser af kærlighed fra de spændte børn.

Rebild Kommune søger statister: Rebild Kommune leder efter bedsteforældre og børnebørn, som kan medvirke i en ny reklamefilm. Filmen skal promovere Rebild Kommune over for turister og mulige tilflyttere. De udvalgte kommer til at indgå i slutscenen i filmen. Har man lyst at medvirke, kan man få mere information hos Rebild Kommunes kommunikationsafdeling. Den færdige reklame vil blive vist på youtube, facebook og måske i biograferne.

Share.

Der er lukket for kommentarer.