Fanget i Farten – uge 24

0

Honningslyngedag: Boldrup Museums Bilaug inviterer til Honningslyngedag søndag den 14. juni. Denne dag er der mulighed for at komme helt tæt på bierne. Alle interesserede kan selv være med til at indsamle og slynge honning. Samtidig er der mulighed for at se Boldrup Museums nye bigård i skoven ved museet.

Cykelsti: Der var 1 – der var 2 – der var 350 på cykeltur. Så mange havde lørdag den 30. maj trodset det ustadige forårsvejr, for at deltage i indvielsen af Mariagerfjord Kommunes nye cykelsti fra Als til Øster Hurup. Inden der blev trampet i pedalerne, klippede Mariagerfjord Kommunes borgmester Mogens Jespersen det røde bånd over og erklærede cykelstien for åben.

Gratis sundhedstjek: I hele juni måned tilbyder Center Sundhed, Rebild Kommune, gratis sundhedstjek til alle kommunens mænd. Ved sundhedstjekket måles blodtryk, vægt, fedtprocent, bodyage, muskelmasse m.m. Derudover tilbydes en snak om kost og motion. Er Du mand og bosiddende i Rebild Kommune kan Du høre mere eller booke en tid ved henvendelse til Center Sundhed hos Rebild Kommune.

Brevstemme: I forrige uge udskrev Helle Thorning-Schmidt folketingsvalg til afholdelse torsdag den 18. juni. Nogle har dog behov for at sætte deres kryds før denne dato, ved at brevstemme. Både Mariagerfjord Kommune og Rebild Kommune meldte derfor i sidste uge, at der nu er opstillet stemmebokse til brevstemmer. I Mariagerfjord Kommune er der oven i købet tale om helt nye stemmebokse.

Loppemarked: Støberivejs loppemarked er blevet en fast tradition i Bælum. Dette års loppemarked afholdes lørdag den 13. juni, og alle er velkomne både som sælgere og købere af loppefund – som sælger er det dog nødvendigt at tilmelde sig. Loppemarkedet plejer at være en hyggelig begivenhed, som hen mod aften kan udvikle sig til en mini-gadefest/byfest.

Ældrerådet: For nylig afholdt Ældrerådet i Rebild Kommune en temaeftermiddag for centerrådet, venneforeninger og frivilligrådet. De ca. 50 indbudte repræsentanter mødtes denne eftermiddag med nøglepersoner fra Rebild Kommune. Temaet var de værdier, som de mange frivillige hænder tilfører kommunens ældre.

Generalforsamling: Skibsted vandværk I/S har indkaldt til ekstraordinær generalforsamling onsdag den 17. juni. Indkaldelsen til den ekstraordinære generalforsamling sker på baggrund af underskrift fra 41 medlemmer, som ønsker en ekstraordinær generalforsamling.

Sundhed for pengene: Efter et velbesøgt og debatfyldt borgermøde i St. Brøndum for nylig, har byen nu besluttet, hvad de 65.000 kr. fra borgerprojektet Sundhed for pengene skal bruges til. Der vil blive anlagt petanquebane og legeplads på byens stadion, hvor der også vil blive opstillet udendørs fitnessredskaber til fri afbenyttelse. Derudover planlægges en arrangementsrække i forsamlingshuset med titlen ”Sund krop og sjæl”.

By Night i Arden: Torsdag var gaderne i Arden pyntet med flagallé. Anledningen var, at Arden Handel og Håndværk torsdag den 4. juni arrangerede Open by Night i Arden. Butikkerne holdt åbent til kl. 21.00 med gode tilbud. Derudover var der telt på ”Møbel Frank’s Plads” med underholdning af Axel Meilholm, tombola, skattejagt for de mindste og gratis popcorn.

 

Arden - Pyntet med flag og klar til By Night

Arden – Pyntet med flag og klar til By Night

037

Den flag-smykkede by set fra stationen

Share.

Der er lukket for kommentarer.