Fem akademikere tænker fremtid på Rold StorKro

0

1.500 timers brain-power skal brændes af i dette spændende projekt hvor Rold StorKro bliver gennemgået med nye øjne af fem nyuddannede akademikere fra flere forskellige uddannelsesretninger.

Hvordan kan en kemiingeniør, en master i engelsk, en finansøkonom og to med uddannelse indenfor marketing hjælpe en virksomhed som Rold StorKro?
Firmaet add value har sammensat dette team, som skal arbejde på Rold StorKro i 9 uger med en specifik opgave som virksomheden har ønsket hjælp til at løse.
”Det er et spændende projekt at være en del af” udtaler direktør Jørgen Pedersen, og han fortsætter: ”Vi får ofte ideer til videreudvikling af vores projekter og nye arrangementer, men har ikke altid selv tid til at få gennemarbejdet dem grundigt inden de ”løslades” til offentligheden. Dette projekt giver os muligheden for at få set på disse med friske øjne, og øjne som ikke kender vores branche. Det giver helt nye input og sparring til vores ledergruppe”
De eksterne konsulenter skal hovedsageligt arbejde med lavsæsons produkter rettet mod erhvervslivet. Nogle ideer kommer fra Rold StorKro, men konsulenterne udvikler også selv mange ideer. Alle disse indgår i en pulje, hvor der også skal undersøges om det er bæredygtigt at søsætte dem og hvordan det skal gribes an.
Der bliver tænkt mange tanker, lavet undersøgelser og diskuteret i Salonen på Rold StorKro, som er kontor for gruppen i de 9 uger.
Marie Louise Geneser, som er uddannet inden for kommunikation og markedsføring fra Århus Universitet, udtaler at det er spændende og udviklende at samarbejde med hendes nye kollegaer. – Man får meget ud af at samarbejde på tværs af uddannelserne. Ligeledes får man indblik i en helt ny branche, dette giver mig masser af inspiration og blod på tanden.

Facts om projektet:

Teamet
på de 5 akademikere er:
Susanne Kate Lang,
Kemiingeniør
Marie Louise Geneser, Bachelor i japanstudier
& Master i international kommunikation og
markedsføring
Martin Christiansen,
Master i Engelsk
Line Frellsen,
Pba i Handel og Marketing
Glenn Knudsen,
Finansøkonom med speciale i økonomisk styring

Add Value
– Potential in Action
Potential in Action bygger bro mellem akademikere og virksomheder

Potential in Action skaber samarbejde mellem visionære virksomheder og topmotiverede nyuddannede akademikere gennem målrettede caseforløb.

Forløbene bringer ny viden og frisk talent ud i virksomhederne.
Samtidig får de deltagende kandidater mulighed for at danne netværk og opgradere deres CV og kompetencer.

Share.

Der er lukket for kommentarer.