Ny bestyrelse i Enhedslisten Rebild

0

For Enhedslisten Rebild blev kommunevalget i november sidste år en stemmemæssig fremgang, men alligevel mistede partiet sin plads i byrådet: – Så paradoksal kan politik også være, konstarer ldelsen.

I forbindelse med generalforsamlingenforleden har Enhedslisten Rebild valgt en ny bestyrelse: – Den nye bestyrelse står efter konstitueringen klar til at tage fat på de mange opgaver, der skal arbejdes med, lyder det.
– Enhedslisten skal tilbage til en ny, men gammelkendt rolle som græsrodsparti, hvor der vil være særlig fokus på natur- og miljøspørgsmål samt velfærden i Rebild Kommune. Vi er også meget optaget af de kommunale medarbejderes arbejdsforhold og opgaveløsning.
Erfaringer skal i spil
I det lokale arbejde vil partiet trække på de erfaringer, som er høstet gennem byrådsarbejdet, men også hente inspiration i partiets nye politiske fremstød ”100 dage med Enhedslisten”.
Der er samtidigt mange landspolitiske spørgsmål at tage fat på. Inden for et år skal der afholdes både et folketingsvalg og et EU-parlamentsvalg, hvor Enhedslisten vil arbejde for at ovennævnte fokuspunkter vil være temaer i valgkampen.

Den nyvalgte bestyrelse består af:
Gonzalo Carrillo (kontaktperson), Marianne Voss (kasserer), Bent Skovgaard Olsen og Bitt Juul Jensen. (foto øverst)

Share.

Der er lukket for kommentarer.