Fem dages Jættefest i Suldrup

0

Hvem bliver ”Årets Jætte” i Suldrup 2015…? – Vi ved det ikke. Derimod ved vi, at en af årets helt store begivenheder i Suldrup løber af stabelen onsdag til søndag i denne uge, og dét går ikke stille af!

Onsdag aften løbes Jættefesten i gang. Det bliver starten på fem  festlige dage i Suldrup, med vel nok det bredeste program nogensinde.

Der er arrangeret løb, cykelløb, vandretur, golf- og fodboldturneringer, bankospil, kræmmermarked, børnedyrskue, børneloppemarked, line dance, tvekamp, legeland, optog, tyrolerfest, masser af levende musik og selvskabt underholdning – tilsat rigelige mængder af mad og drikkevarer.  Det er Jættefesten – noget for enhver – aktiviteter kombineret med fest og samvær.  Se blot programmet for den første aften – seriøse løberuter incl.  halvmaraton, elektronisk tidtagning og så lige en gang Beer Run – (øl-stafet ?)   Så er Jættefesten ligesom slået i gang.

”Bagmændene”

Bag Jættefesten står Idrætsklubben Frem og Suldrup Borger- og Erhvervsforening, som har nedsat et Jættefestudvalg, som består af Ulrik Pedersen, Lars Buus og Karsten Nielsen (formand).

– Den fantastiske opbakning vi får fra virksomheder og frivillige hjælpere, gør det muligt at byde på dette store fem dages program”, siger Karsten Nielsen, som er indehaver af SUMAS, Suldrup Maskinforretning, og dermed selv et godt eksempel på den opbakning, Jættefesten nyder. – Arbejdet i min forretning kommer selvfølgelig i første række, men jeg mener også der skal være tid og plads til at yde til fællesskabet, så derfor påtog jeg mig opgaven, da der manglede nye kræfter til udvalget. Udvalget er måske nok lille, men holdet bagved er stort, så det skal nok gå allesammen, siger Karsten roligt og glæder sig over at DMI lover fint Jættefestvejr.

Herfra ønsker vi god Jættefest

Share.

Der er lukket for kommentarer.