Gaveregn til russiske børnehjemsbørn på sommerferie i Himmerland

0

Det er ikke kun fra oven det har regnet usædvanlig meget i år: Forleden regnede gaverne ned over de 15 russiske børnehjemsbørn, der lige nu er på sommerophold i Himmerland.

Sparekassen Hobro Fonden donerede 25.000 kr. til børnenes sommerophold. Fondens formand besøgte fælleslejren i Nørager, hvor han til alles glæde overrakte den store check.

Formand Anja Metse-laar modtog med stor taknemmelighed checken og fortalte, at pengene vil blive brugt til nogle af udgifterne til børnenes rejse, fælleslejr samt diverse udflugter og oplevelser under børnenes ophold i Himmerland. Der i foreningens bestyrelse stor glæde over at være blandt de, som Sparekassen Hobro Fonden har valgt at støtte i det første år, hvor der er udloddet penge.

Også gaver fra Inner Wheel

Samtidig besøgte præsident Lisbeth Stenstrup Jensen for Rebild Inner Wheel Klub, sammen med pastpræsident Ruth Munk og Annelies Geerlings sommerlejren. Rebild Inner Wheel Klub donerede også penge til børnenes sommerophold. Damerne medbragte desuden en mappe med tegneredskaber til hver af de 15 russiske børnehjemsbørn, som straks blev taget i brug! Anja Metselaar udtrykte stor glæde over, at også denne organisation i år ønsker at støtte sommeropholdet.

De 5 piger og 10 drenge i alderen 7 – 13 år kom lørdag den 18. juli hjem til de 8 værtsfamilier i Himmerland efter 4 dages fælleslejr i FDF-huset Skrænten i Nørager. Der er de kommende dage flere fællesarrangementer bl.a. tur i hestevogn i Nørager, udflugt til Mønsted Kalkgruber, Fårup Sommerland og Katbakken i Øster Hornum. Torsdag den 30. juli afsluttes foreningens 18. sommerlejr, og børnene rejser sammen med de 2 russiske ledere hjem fra Aalborg Lufthavn.

Himmerlands Humanitære Forening har adresse hos formand Anja Metselaar, Elbjergvej 56, 9610 Nørager. Yderligere oplysninger kan indhentes her på tlf. 53 37 20 75 eller mail metselaar@haverslevnet.dk

Share.

Der er lukket for kommentarer.