Festlige, farvestrålende og “farlige” forklædninger ved fastelavn i Støvring Kirke

0

Den 3. marts blev der traditionen tro holdt fastelavnsgudstjeneste i Støvring kirke, med efterfølgende tøndeslagning i sognegården. Det er et årligt tilbagevendende arrangement, arrangeret i samarbejde mellem FDF Støvring og Støvring menighedsråd.

En eftermiddag med lidt sol i forårsvinden dukkede 100 børn og voksne, hekse, prinsesser, kaniner og superhelte op og satte ekstra kulør på en dejlig fastelavnsgudstjeneste i børnehøjde ved Caris Johansen.  

Efter gudstjenesten inviterede FDF til tøndeslagning. Tøndeslagningen foregik som altid udendørs og de ældste grupper var ikke længe om at få slået hul på tønden. Lidt sværere var det hos de lidt mindre  – så derfor var glæden ekstra stor, da det endelig lykkedes at få slikket til at rasle ud. De allermindste havde paptøndeslagning indenfor – og de var hurtigst og dermed stærkest☺

Varmen fik alle hurtigt igen med kakao og boller i sognegården. Og efter kåringen af konger og dronninger blev de gamle kendte sanglege genopfrisket.

Arrangørerne, FDF og menighedsråd kan se tilbage på et vellykket arrangement og lover, at der også næste år bliver fest og farver i Sognegården.  

Share.

Der er lukket for kommentarer.