Tundra giver snigpremiere på debutalbum under jorden, – eller rettere kalken..!

0

Det anmelderroste unge band Tundra udgiver 29. marts gruppens debutalbum af samme navn, og i den forbindelse vender de tilbage til Thingbæk Kalkminer med en stemningsfuld intimkoncert. 

Debut-albummet præsenteres ved en release-koncert på Atlas i Århus, men allerede fredag den 22. marts kan det brandvarme band opleves i kølige, smukke omgivelser i Thingbæk Kalkminer mellem skulpturer af Anders Bundgaard og Carl Johan Bonnesen: En intimkoncert med plads til højst 150 gæster, og nogle af pladserne er allerede reserveret. Derfor er det en god idé at reservere billetter allerede NU, hvis man vil høre det fremadstormende bands nye sange under helt specielle forhold.

Tundra er nordjysk, med rødderne solidt plantet i melodisk, højtråbende og følelsesladet poprock med inspiration fra alverdens folkemusik. Tundra skriver musik om alt det, der splitter os og samler os som mennesker – naturen, frygt, religionskriser og kærligheden.

Tundra ser ingen æstetiske begrænsninger i at blande musikalske genrer. Derimod ser de unikke muligheder for at skabe vedkommende og fantastisk musik uden grænser. De seks unge musikere har tilsammen rejst det meste af verden rundt og lært en masse om forskellige kulturer og deres folkemusik. De mange sanselige indtryk bliver med spændende, unikke instrumenter en afgørende del i Tundras smukke og udfordrende pop-univers med psykedeliske tendenser.

Både under- og overjordisk medvind

Det nordjyske band har oplevet stor medvind siden live-debuten i vinteren 2018, hvor de blandt andet lagde vejen forbi Reeperbahn Festival, Sub Festival, Way Up North og Rebildcentret med Thingbæk Kalkminer, hvor Tundra også har indspillet en stemningsfuld musikvideo. 

Rebildcentrets leder, Niels Moes beskriver 2018-koncerten i Thingbæk Kalkminer som en stor oplevelse: – Stemningerne i Tundras musik harmonerer fint med de rustikke omgivelser i minen. Og så er Tundras frontfigur, Sofie Trolle en fantastisk sanger med sin helt eget inderlige udtryk.” – Der er lagt op til en uforglemmelig aften i selskab med Tundra, – men husk varmt tøj: Der er 8 graders varme i minerne året rundt.

Share.

Der er lukket for kommentarer.