Flotte resultater til svømmere fra Pingvinen ved DM

0

Februar startede fantastisk for fem ungdomssvømmere fra Svømmeklubben Pingvinen i Støvring, da de kæmpede om topplaceringerne ved DM-weekenden  i Odense. For pigerne var det årgang 05 & 06, og for drengene årgang 04 & 05

Der blev svømmet rigtig flot og stærkt lige fra det første fløjt fredag eftermiddag til det sidst fløjt søndag eftermiddag, og både svømmere og træner var godt trætte – og superglade! – da de vendte hjem til Himmerland igen.

De fine resultater for den enkelte svømmer så sådan ud:

Fenja Romanski startede fredag med at svømme personlig rekord på 6 sek. i 200 m ryg og fik en guldmedalje og titlen dansk årgangsmester i dét løb.

Hun afsluttede søndag med at vinde sin anden guldmedalje i sikker stil på 200 m fri. Derudover blev det til en personlig rekord i 50 m ryg og en stor personlig rekord i 400 IM.

Udover de 2 guldmedaljer vandt Fenja en 1. plads i fri-konkurrencen og en 2. plads i ryg-konkurrencen, og det sikrede hende to flotte pokaler.

Cassandra Spring svømmede meget tæt på sin personlige rekord i 200 m ryg, og satte en ny personlig rekord i 100 m ryg. Om søndagen sluttede hun af med at svømme tæt på sin personlige rekord i 50 m ryg og 400 IM. 

Clara Bøgsted svømmede en flot personlig rekord i 200 m ryg på 6 sekunder. 

Lørdag svømmede hun igen en personlig rekord hjem i 100 m ryg, og søndag sluttede hun også af med en personlig rekord i 50 m ryg.

Oscar Pedersen svømmede to personlige rekorder i henholdsvis 100 m ryg og 100 fly og var tæt på sin personlige rekord i 50 m ryg.

Lars Riisgaard svømmede en personlig rekord med 3 sek. i 200 m ryg fredag. Lørdag svømmede Lars flere personlige rekorder hjem i 100 m fri, 400 m fri og 200 m medley. 

Som prikken over i’et og en fantastisk svømmeweekend for ”Pingvinerne” svømmede Lars om søndagen også lige en personlig rekord hjem i 200 m fri, 50 fly og 400 IM. 

Share.

Der er lukket for kommentarer.