Flyvende start for Sunset Boulevard i Haverslev med langt over 20.000 kunder

0

Efterspørgslen på fastfood i rundkørslen ved E45-motorvejsafkørsel 33 Haverslev er tilsyneladende umættelig.
Senest tilkomne er den dansk-ejede kæde Sunset Boulevard, som åbnede midt i december og allerede efter en måned kunne byde velkommen til kunde nummer 20.000.

Franchisetager Per Jørgensen er naturligvis begejstret:
– Kunderne har taget rigtig godt imod vores nye restaurant. Åbningen forløb over al forventning, og antallet – Modtagelsen fra både de lokale gæster og de mange motorvejspendlere
har været overvældende positiv, siger han.

”Reparations-burgere”….
Åbningsweekenden og ”nytårsaften-reparationsdagen” 1. januar har været de to største publikumsmagneter med hver cirka 2.000 gæster, – og selv me3d tømmermænd i bagagen var kunderne særdeles glade for Sunset Boulevards koncept, hvor det tilstræbes at lave burgere, sandwich og salater ud fra sundere råvarer, end mange fastfood-tilbud ellers er og har været kendt for.

Burgere er det mest populære måltid i den nyeste restaurant i Sunset Boulevardkæden, der ellers begyndte som en sandwichrestaurant. På en liste over de meste solgte burgere er Hereford Bearnaise og de to helt nye klassiske, ”no nonsense” brioche-burgere, Double Cheese og Bacon Burn – som altid – frisklavede efter, at gæsten har bestilt.

Share.

Der er lukket for kommentarer.