Første møde i Rebild Kommunes Verdensmålsudvalg blev en succes

0

De ni borgere og seks byrådspolitikere, som nu er udvalgt til at udgøre Rebild Kommunes Verdensmålsudvalg, er klar til at arbejde videre med FN’s 17 verdensmål, efter en god og konstruktiv start på den kommende møderække, som afsluttes med alle interesserede i godt selskab med blandt andre Jesper Theilgaard, Søren Dahl og Jesper Skibby.

Tirsdag i sidste uge mødtes Verdensmålsudvalget for første gang. Udvalgets opgave er at inspirere og rådgive byrådet om, hvordan Rebild Kommune sammen med kommunens borgerne kan arbejde med initiativer, der aktivt kan fremme fokus på FN’s verdensmål lokalt.

Et ”langhåret” stykke arbejde..?

Måske kan det overordnede tema – og ikke mindst de 17 ”under-kasser” – virke en anelse ”langhåret” i de flestes optik, men det lader ikke til på nogen måde at have skræmt deltagerne: De ni borgere og seks byrådspolitikere, som udvalget består af, viste fra mødets start stor entusiasme og energi, – og ved mødets afslutning tegnede der sig nogle spændende spor for det videre arbejde, uden der dog er sluppet andet og mere ud fra udvalgspremieren, end netop dét, at der er gode udsigter for at opnå resultater i gruppen, så Rebild Kommune snarest og på længere sigt kan yde sit bidrag til en bedre fremtid for både kloden og dens beboere.

48 byer er med, når kendisser præsenterer målsætningerne

Rebild Kommune er med når 48 danske byer går sammen om at slå et slag for FN’s 17 ver-densmål. Fra december i år og frem til september 2019 kan alle opleve otte spændende arran-gementer under overskriften ”Danmark for Målene” i godt selskab med blandt andre Jesper Theilgaard, Søren Dahl og Jesper Skibby.

Share.

Der er lukket for kommentarer.