Skørping gik i sort – men spotlight på græskarrene, kirken, rollespil, slik, kakao og candyfloss

0

Det var hyggeligt og uhyggeligt på én og samme tid, da Skørping ”gik i sort” på Halloween-aftenen i torsdags, – mest HYGGELIGT..!

Der var folk på gader og stræder uden for den ”normale” tidsramme, da det gik løs med ”slik eller ballade”, udklædte børn, familier på tur sammen, knald-tilbud i butikkerne, diverse udskænkning af drikkevarer, slik osv osv.

De flotte Halloween-udsmykninger på torvet og andre steder lyste op, og de hundredvis af udskårne græskarhoveder ude og inde ydede deres bidrag til en helt særegen stemning.

Skørping-ejendomsmægler Helle Aagaard havde travlt, – for en gangs skyld ikke med at sælge boliger, men derimod iført heksehat i gang med at lave MASSER af gratis candyfloss til den lange række af ventende slikmunde, og en forfriskning til de voksne.

Historien om ”LYSET” blev fortalt i Skørping Kirke, hvor alle hyggede sig gevaldigt, mens sognepræst Ingeborg Sebbelin fortalte, og kirkens kor sang smukke sange og salmer.

Populære indslag var også bl.a. rollespillerne fra A’kastin og varm kakao hos MENY, – tilsat et skvæt cognac til de voksne, – og SÅ blev det da først RIGTIG HYGGELIGT..!

Share.

Der er lukket for kommentarer.