Første spadestik og store lovord til Børnehuset Klepholm i Støvring

0

Der er allerede godt gang i arbejdet med at grave og støbe fundament til den nye daginstitution Børnehuset Klepholm i Støvring, men det officielle første spadestik tog viceborgmester Morten Lem (A) i torsdags den 12. september.

Plads til 120 børn

Børnehuset Klepholm på Klepholmvej bliver en stor institution på i alt 1.225 kvadratmeter, og den er normeret til 40 vuggestuebørn, 80 børnehavebørn samt 20 ansatte.

– Jeg noterer med tilfredshed, at vi nu har sat gang i endnu et bæredygtigt byggeri og får langtidssikret pasning til alle småbørn i Støvring, konstaterede viceborgmesteren.

En lille snes børnehavebørn fra den midlertidige institution Svinget i Støvring var mødt frem for at se, hvor de skal være til næste sommer, hvis alt går som planlagt. Den økonomiske ramme for byggeriet er 22 mio. kr.  Totalrådgiver er Norconsult i Aalborg, og arbejdet udføres af en række fagentreprenører.

 

FOTO: Viceborgmester Morten Lem (A) påpegede i sin tale, at det er den anden bæredygtige børneinstitution kommunen opfører. I februar var der åbning af Rådyret øst for banen.

Share.

Der er lukket for kommentarer.