Fondspenge sikrer effektiv udsugning hos husflidsfolkene

0

Selv om sæsonen for Rebild Husflid i Husflidskolen i Øster Hornum sluttede med udgangen af marts sidste år, har der siden været stor aktivitet i og omkring lokalerne. Det skyldes, at skolens frivillige har været i gang med at bygge lidt til og bygge meget om samt at renovere lokalerne.

Et anlæg til udsugning ved hver trædrejebænk havde længe stået højt på skolens ønskeseddel, og med en donation fra Flemming Christensens Fond blev der råd til at indkøbe materialerne.
For at skaffe plads til anlægget blev det nødvendigt at bygge til skolen, og efter tilladelse fra Rebild Kommune, som også donerede materialerne hertil, og en stor indsats fra en del af foreningens medlemmer, stod udsugningen klar til at blive taget i brug lige efter nytår.
Ved en reception for giverne og de frivillige tirsdag i sidste uge blev de ombyggede lokaler indviet.
Ved receptionen deltog Flemming Christensen som repræsentant for fonden, og foreningens mangeårige formand Gunnar Pedersen takkede varmt for donationen, som har gjort installationen mulig: – Der skal også lyde en stor til de mange frivillige, som har ydet en stor arbejdsindsats.
Gunnar Pedersen fremhævede, at ibrugtagning af de nye lokaler med miljøvenlig udsugning var det største øjeblik, han havde oplevet i de mange år, han har været tilknyttet foreningen.
Flemming Christensen understregede i sin receptionstale, at det havde været en fornøjelse at kunne give en gave, der kom så mange aktive personer til glæde.

FOTO: Flemming Christensen til højre, sammen med formanden for husflidsskolen Gunnar Pedersen.
Flemming Christensens Fond har sikret et nyt, effektivt udsugningsanlæg til at fjerne støv og andre småpartikler under arbejdet ved trædrejebænkene.

Share.

Der er lukket for kommentarer.