FRISKT PUST: Nye home-folk med ny mægler-butik kender Støvring og Suldrup ud og ind

0

To lokale, unge indehavere slår døren op til en helt ny mægler-butik. De har planer om at børste støvet af Støvrings mæglerbranche, fortæller de.

De er lidt fremme i skoene og fulde af initiativ de to nye indehavere af home i Støvring, og de er fast besluttede på at vise salgsresultater for boligsælgere i Støvring og omegn i løbet af kort tid.

”Der er helt bestemt et behov for en mæglerbutik mere i byen, der kan give et friskt pust, så det er oplagt at home kommer til Støvring. Og så synes vi selvfølgelig i al beskedenhed, at vi er de helt rigtige, lokale folk til opgaven,” lyder det fra Lisa Mikkelsen og Anders Nymand Andersen.

De to tidligere studiekammerater på ejendomsmægleruddannelsen i Aalborg åbner nu en helt nyindrettet home-butik i Jernbanegade 10A.

”Vi er spændte og fyldt med indestængt energi, der bobler for at komme ud, så vi glæder os rigtig meget til at komme i gang og møde kunderne,” fortæller Lisa og Anders.

Lisa er 25 år og Anders er 30 år, men selv om de er unge og fulde af gå-på-mod, så har de samtidig en god portion erfaring med i bagagen.

”Vi vil være mæglere i øjenhøjde, og vi lægger meget vægt på at være tilgængelige, fortæller Lisa Mikkelsen

”Vi er ikke lige typerne, der er ’smarte i en fart’ og buser ud med egne fortræffeligheder. Vi satser mere på at lade resultaterne tale for sig selv,” lyder det beskedent fra Støvrings nye mægler-duo.

Lidt mere konkurrence blandt ejendomsmæglerne i Støvring er en god ting, mener de to:

”Vi vil forsøge at være et frisk pust. Det er ikke nogen skade til at få børstet støvet lidt af Støvrings ejendomsmæglerbranche, og vi har da vores idéer til, hvordan man kan gøre tingene på en anden måde – og øget konkurrence er jo til fordel for kunderne,” siger Anders Nymand Andersen, der har en fortid hos EDC i Nibe og Skørping Mægleren.

De to nye home-folk kender Støvring og Suldrup ud og ind, og de er begge engageret i lokale fritidsaktiviteter.

Anders bor i Svenstrup men er født og opvokset i Suldrup, og i sin fritid er han en ivrig badmintonspiller i og formand for IK Frem Badminton. 

Lisa, Anders’ holdkammerat i home Støvring, har tidligere været ejendomsmægler hos den lokale Nybolig. 

Hun er også en ivrig sportskvinde med spark i støvlerne som fast mand for Støvring IF’s Jyllandsseriehold. Lisa er født og opvokset i Støvring og har spillet fodbold i klubben, siden hun var fem år. Hun er også medlem af bestyrelsen – og i det hele taget engageret i sit hold og i klubben.

De to nye home-folk har samme syn på, hvordan taktikken skal være, for at deres fælles butik får succes.

”Vi er meget enige om, hvordan tingene skal køre, og vi er begge – måske med inspiration i sportens verden – meget målrettede og pligtopfyldende. Vi følger op på tingene og tager folk i hånden i deres bolighandel,” siger Lisa Mikkelsen.

”At købe og sælge bolig er måske nok hverdag for os mæglere, men det er en stor og betydningsfuld beslutning for de fleste mennesker, fordi man kun prøver det nogle få gange i livet. Vi vil gøre det til en tryg og god oplevelse at handle bolig hos os,” slår Lisa og Anders fast.

Åbningen af home Støvring fejres med en reception 

d. 10. maj kl. 14.00-17.00 i butikken i Jernbanegade 10A.

Share.

Der er lukket for kommentarer.