Fuld damp på Skørpings stationsby-jubilæum

0

Der er fuld gang i fejring af Skørping Stationsbyjubilæum, med forskellige arrangementer, som kan opleves den kommende tid. Læsere, som (endnu) ikke har brugt sidste uges udgave af Vores Avis til at pakke fisk ind i, eller – nu da efteråret banker på – til at tænde op i brændeovnen, kan se de udførlige tider og steder på siderne 17-18-19.
Ellers er der mulighed fror at se siderne på www.vores-avis.dk under E-paper øverst.

STATIONSBYMARKED
PÅ TORVET I SKØRPING
Det er tænkt mest som gourmetfødevaremarked men også med lidt kunsthåndværk og andre spændende ting. Torvet bliver fyldt med boder, tombola, gadeteater v/ Skørping Marionetteater samt musik og gøgl. Kai Bylling, DJ fra BOGBY9520, vil hele dagen spille nogle af vore herlige gamle 78’ere med lækker swingmusik som festlig baggrundsmusik.

Kagemand med togmotiver
til 400 gange sød tand…
Skørping Erhvervsforening har doneret en stationsbykagemand med togmotiver på. De mange meter kage er leveret af Skørping bageri. Kagemands-toget uddeles fra midt på formiddagen.. BOGBY9520 serverer kaffe og saftevand til. Der skulle være kage til de første 400 mennesker…
Skørping Borgerforening tager sig af en Tombola med mange fine gevinster.

Smagsprøver og gammel Ford A
De fleste af markedsdeltagerne uddeler smagsprøver, også Tastyland med øl fra Bie’s bryghus. Bie’s Bryghus har desuden medsendt en flot gammel Ford A som blikfang. Skørping Marionetteater spiller små uddrag af deres store produktion og står desuden for Bamseværkstedet, hvor børn kan få lavet deres bamser om til marionetdukker.
Går markedet godt og er der ønske om det fra befolkningen har arrangørerne forestillet sig at fortsætte i 2020 med et par torvelørdage i sommermånederne.
Lige nu har 16-17 deltagere, tilmeldt sig, og desuden stiller Bie’s Bryghus med en gammel Ford A som blikfang.
Skørping Marionetteater spiller små uddrag af deres forestillinger og stiller desuden op med Bamseværksted, hvor børnene på ganske enkel vis kan få lavet deres bamser om til marionetbamser. I den tomme butik i Jyllandsgade 5 A, er der også markedsdeltagere.

Amok med lopper…
Foruden Stationsbymarkedet er det værd at bemærke, at SKØRPING GÅR LOP-AMOK 14.-15. september..
BOGBY9520 holder åbent på selve Jubilæumsdagen den 18. september, tre timer om eftermiddagen, hvor jubilæet fejres med kaffe og kageog flotte modeltog i vinduerne.
”Ryd op i skuffer, skabe, skure og på loftet for at gå lop-amok i hele Skørping”, lyder opfordringen fra arrangørerne.
– Vi har alle en masse ting stående, som vi ikke bruger, men som andre måske kan få glæde af og så kan der endda tjenes lidt på det, der bare står og fylder. Gå derfor allerede nu i gang med at rydde ud, så du har parat til ”Skørping går lop-amok”, konstaterer arrangørerne og uddyber: – Idéen er at du i din egen carport, garage, pavillon eller lignende laver dit eget loppemarked. Du kan også gå sammen med naboen, genboen eller hele vejen. I weekenden den 14.-15. september afholder vi så et stort Skørping-loppemarked, hvor man kan gå fra hus til hus og fra gade til gade for at gøre en god handel.
Ud over de gode loppefund er det også en god måde at komme til at lære byen bedre at kende og ikke mindst de mennesker, som vi bor hæk om hæk med. Få ryddet op og få samtidig en masse nye oplevelser. Gør det også meget gerne til nogle hyggelige dage ved at have kaffe på kanden og måske lidt hjemmebag.
Tilmelding foregår i Bogby-Butikken, Jyllandsgade 5C

Share.

Der er lukket for kommentarer.