Kirkens Korshærs Skørping-frivillige på velfortjent udflugt

0

Medarbejderne i Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Skørping tog hul på september måned med en tur til Nationalpark Thy.

Efter en god times kørsel blev der holdt kaffepause med smurte rundstykker, inden turen gik videre til Kirkens Korshærs genbrugsbutik Rævebakken i Vilsund. Her var der god tid til at finde inspiration til egen butik og gøre en god handel. Her kom også guiden til turen gennem Nationalpark Thy med i bussen.
Turen fortsatte derefter til Stenbjerg Landingsplads, hvor deltagerne blev blæst godt igennem, og nogle fik dyppet tæerne i Vesterhavets vilde bølger.

En tur til Hawaii…
Derefter gik det videre nordpå til Nr. Vorupør, hvor dagens middag stod klar på Hotel Klitheden Restaurant.
Godt forspiste kørte vi til Klitmøller og Cold Hawaii. Imponerende at se hvorledes de mange kitesurfere klarede bølgerne og af og til lettede med bræt og drage.

Kæmpemøller i strid vind
Efter kørsel gennem det vidtstrakte Hanstholm Vildtreservat, blev havnebyggeriet Hanstholm besigtiget. Derefter videre langs kysten til Østerild Rasteplads, ikke langt fra Østerild Testcenter, hvor eftermiddagskaffe med hjemmebag blev indtaget. De store testmøller blev betragtet fra bussen på vejen hjemad.
Godt blæst igennem, og med en oplevelse af en meget barsk, men flot natur, sluttede en god lang dag med nogle trætte deltagere, der nu møde friske tilbage i butikken.

Share.

Der er lukket for kommentarer.