Den Gamle Skole i Lille Rørbæk inviterer til genindvielse efter renovering

0

Det lyder lidt hen i retning af et eventyr fra H.C. Andersens hånd: ”Ude midt på en mark i Lille Rørbæk – langt fra alfarvej og langt ude ad en markvej – ligger der et uanseligt, hvidkalket, gammelt hus – Den gamle Skole, som lokale ildsjæle lod bygge i 1908…”

– Resten er historie og den historie vil vi gerne fortælle og bevare – også af hensyn til eftertiden, lyder det fra de lokalhistoriske ildsjæle i Lille Rørbæk/Bradstrup Beboerforening.
– Vi har været så heldige at få bevilget fondsmidler til renovering af det gamle hus, fortæller de og fremsætter en åben invitation til alle, som har tid og lyst til at stifte nærmere bekandtskab med de nostalgiske lokaler i det gamle hvidkalkede skolehus: – Fredag den 15. juni et par timer efter frokosttid er der officiel indvielse og overrækkelse af donationer, fra
Sparekassen Hobro Fonden og Rebild kommune, ved Den Gamle Skole i Lille Rørbæk, Dværgvej 5, fortæller de.

Nyt liv i
den gamle skole
Ved overrækkelsen vil der være ”liv” i skolestuen med skolebørn, skolefrøken og leg i frikvarteret.
Huset er desuden vært ved pølser fra grillen og andet godt til ganen. – Og mon ikke skolefrøkenen vil servere Madam Blå-kaffe og kage i dagens anledning..?, lyder det selvprofiterende spørgsmål fra Lille Rørbæk/Bradstrup Beboerforening, som understreger, at ALLE er velkomne.

Share.

Der er lukket for kommentarer.