GRATIS babyrytmik i Mariagerfjord Kulturskole

0

I Mariagerfjord Kulturskole er der tilbud for alle aldre. For de helt små medborgere i alderen 2-12 måneder – og deres forældre – tilbyder Kulturskolen igen babyrytmik, som er sundt for både udvikling og motorik  – og så er det endda gratis! 

Babyrytmik stimulerer sanserne, og det er sundt for både udvikling og motorik – også når baby får en tumletur.

Der starter to hold op – et på Arden Bibliotek og et på Hobro Bibliotek – og det er Kulturskolens nye forskoleunderviser Jamile Jamal Alfer-Henriksen, der er klar med en masse musik og sjov.

Forældre og børn mødes 8 gange på hold med max 12 børn, og holdene starter op i næste uge onsdag d. 13. marts. Tilmelding sker på kulturskolens hjemmeside www.mariagerfjordkulturskole.dk efter først til mølle -princippet. 

Musik, sang og bevægelse

Til babyrytmik gælder det om at få stimuleret de ting, et lille barn kan.  

Der er sanglege, remser, fagter og sjove tumleture. De helt små er ikke så mobile, så her skal man ind og aktivere sanser, bevægelser, lyde og gøre dem nysgerrige på deres omgivelser. 

Der er fokus på at give mødre og fædre en masse gode øvelser og sange, som de også kan lave hjemme. Det er godt for babyernes udvikling, skaber tryghed og er hyggeligt og socialt for forældrene. 

Til undervisningen er der også tid til at komme helt ned i tempo, så man mærker roen og nærværet inden holdet slutter.

Babyrytmik er en rigtig god aktivitet for de helt små – for både sange, farver og bevægelse stimulerer babyerne på bedste og sjoveste vis.

Et tilbud til ALLE

Kulturskolen har over flere omgange haft sådanne tilbud for kommunens nyfødte. Sundhedsplejen i Mariagerfjord har hjulpet med at fortælle de nybagte forældre om tilbuddet, og det har betydet 

at tilbuddet som tiltænkt er kommet ud til en meget bred flade. 

– Vi på Mariagerfjord Kulturskole er rigtig glade for, at det igen er lykkedes at tilbyde gratis musikoplevelser for forældre og babyer i kommunen, fortæller Ask Andreassen, Souschef på Mariagerfjord Kulturskole. – Babyrytmik er et helt særligt rum, hvor forældre og børn er sammen om musikken, slutter han.

Share.

Der er lukket for kommentarer.