Ny klumme: ”Ud i naturen med RebildGuiden…” (Birgitte Wilsted Simonsen)

0

Rold Skov og Rebild Bakker er kendt af mange i hele Dan-mark, og snart så bliver det nye museum om Regan Vest også en forventet turistmagnet, men hvad med resten – kender vi de rigtig mange andre spændende steder i vores eget lokalområde? 

Sagt i al beskedenhed, så er den centrale del af Himmer-land, nok en af de smukkeste områder i Danmark – det kan vi i hvert fald nok hurtigt blive enige om i lokalområdet. Ud over et smukt område, så by-der på natur og kultur på en masse spændende historier i området.

 En af dem som gerne viser vores område frem er Rebild-guide Birgitte Wilsted Simon-sen. Som Rebildguide er man tilknyttet formidlingscenteret Rebildporten. 

Som guide har Birgitte Wil-sted Simonsen ofte mødt både turister og lokale, som ikke kender meget til alle de speci-elle ting i lokalområdet. 

Som hun fortæller ”Ved Rold Skov og Rebild Bakker er der eksempelvis steder som Blå-høl, Jagtslottet, Vaskepladsen, Skadsholm og Tyskerstenen – ja der er mange flere – der er ukendt for rigtig mange. Det er synd, for her er der mange spændende informationer og historier, der måske er sande”.

I en serie små artikler vil Bir-gitte Wilsted Simonsen præ-sentere en række af områdets seværdigheder, ligesom hun vil også fortælle om andre spændende ting i naturen, og hvordan man bliver lidt bedre forberedt til en dag i det der-ude. 

Dette kan forhåbentlig give inspiration til at man selv kommer ud og besøger nogle af de kendte, men også de mere ukendte seværdigheder i vores lokalområde.

Velkommen til ”Ud i naturen med RebildGuiden”.

Share.

Der er lukket for kommentarer.