Havetraktortræk i Stenild druknede totalt i skybruddet i lørdags

0

I lørdags skulle der afholdes Havetraktortræk i 6. afdeling af  Junior Cup Randers/Mariagerfjord, – men kun amfibiekøretøjer ville kunne forcere vandmasserne, så det blev desværre en aflysning i stedet.

En halv times tid før frokost  var 20 havetraktorer indvejet og klar til at køre. En del flere holdt i kø for at blive indvejet. Men præcis i dét øjeblik begyndte massiv regn at vælte ned over Stenild,  kombineret med både lyn og torden.

Ret hurtigt sejlede det hele, og banen stod under vand. Efter det første skybrud blev arrangører og kørere enige om ”lige se tiden lidt an”. – Men da det næste skybrud kom, var der ikke andet at gøre end aflyse.

Forud for havetraktortrækket var der brugt rigtig mange timer på at anlægge bane efter gældende regler. Der var linet op med live musik i teltet af det lokale band Ladybug Above,  og grillene stod klar til at grille pølser til de mange tilskuere, som plejer at møde op.

Bandet nåede at spille lidt imens der blev ryddet op og pakket sammen.

De biler, der var kørt ned på sportspladsen, måtte have hjælp til at komme op ad nedkørslen. 

Det var iøvrigt ikke kun Havetraktortrækket, der blev ramt, da de ca 94 millimeter regn på kun ét døgn ramte Stenild, – heraf de 50 millimeter i løbet af kort tid 

omkring middagtid lørdag.

Kloaksystemet i byen kunne nemlig heller ikke følge med, og flere steder stod vandet oven ud, alt imens garager, kældre, lader med mere blev oversvømmet, så slamsugeren og skadeservice var på en del besøg i Stenild og omegn  i løbet af eftermiddagen og aftenen, fortæller Susanne Mikkelsen fra arrangørerne.

Share.

Der er lukket for kommentarer.