Heksen fra St. Økssø fløj til Dovrefjeldet i Norge, – gad ikke flyve helt til Bloksbjerg..!

0

Det blev en hyggelig optakt til en forhåbentlig fantastisk sommer, og det var svært ikke at blive i godt humør, da Lions Rold Skov Rebild holdt Sct. Hans bål på St. Økssø: Vejret og stemningen var helt i top, – det var inden regn og blæst begyndte at drille.

Flere end 350 var mødt op til arrangementet i skoven, hvor Torben & Jørgen underholdt med god musik, og de som kom i god tid hyggede med mad og drikke fra Lions pigernes madtelt.

Hekse via ”børnearbejde”

Børnene hyggede sig med at lave årets hekse til bålet, og da det var klaret, blev det tid til leg ved søen, hvor der både blev væltet dåser, spillet kryds & bolle og gået i labyrint.

Valg og omgængelighed

Selvom årets båltaler ikke var politiker, blev der alligevel talt om valg, men ikke i den politiske forstand. 

Teaterleder og tango-entusiast Susanne Sangill kom i sin båltale ind på de mange valg vi foretager i livet – og er det mon skæbnen eller blot et tilfælde, at vi ender med at tage de pågældende valg ..? – det er jo op til den enkelte at vurdere. 

Susanne Sangill omtalte også et gammelt bønneskrift fra en engelsk kirke, med titlen ”Hold mig nogenlunde omgængelig”. Det var en meget inspirerende og humoristisk båltale, som også gav anledning til refleksion blandt tilhørerne.

Dovne danske hekse…

Susanne Sangill kunne ligeledes berette, at de danske hekse ikke gad rejse den lange vej til Bloksbjerg helt nede i Harzen midt i Tyskland, i  Sachsen-Anhalt, det tidligere DDR: – De nøjedes med kun at flyve til Dovrefjeldet i Norge, hvor de mødtes med de andre nordiske hekse. De festede, åd og drak natten lang, så derfor var der ro i luften i dagene efter Sct. Hans. 

Lions Rold Skov Rebild glæder sig til at se om muligt endnu flere til arrangementet næste år.

Share.

Der er lukket for kommentarer.