Uvejret tog Rebildfesten med storm – og rekordagtigt regnvejr i spandevis

0

Rebildfesten 2019 vil uden tvivl gå over i historien som en rigtig ”fuser”: Stormen truede med at blæse både scene, publikum, optrædende, scene med videre omkuld, – ja endda de to store flagstænger med henholdsvis det amerikanske og danske flag blev beordret ”neutraliseret” af politiet ved nedtagning af flagene midt under det hele, da den voldsomme stormstyrke truede med at knække flagstængerne, som i givet fald ville brage direkte ned i publikum.

Udenrigsminister i den nye regering, Jeppe Kofod, fik sin debut som repræsentant for regeringen, og afslørede stor beundring for USA: – Jeg læste på Harvard og var en del af det legendariske fodboldhold ”Danish Dynamite”, fortalte han blandt andet.

Og ellers måtte arrangørerne konstatere, at publikum lige så stille sivede i utide. – Dét gjorde regnen ikke, for den stod ned i tykke stråler under det meste af arrangementet. – En lille trøst er det måske , at det næsten kun kan blive bedre vejr den 4. juli næste år..!

FOTO: Tamra Rosanes var nær blæst væk på vej ned ad trapperne til festteltet, hvor hendes koncert blev kraftigt afkortet på grund af den faretruende storm-agtige blæst kombineret med kraftig regn.

Share.

Der er lukket for kommentarer.