Heldig nybygger-børnefamilie til Lalandia med Rådyret og Jutlander Bank

0

Rådyret, den nye store boligudstykning i Støvring, er en vindersag..!

I hvert fald er de første vindere af Jutlander Banks Byg Nordjysk-konkurrence fundet.

Direktør Flemming Christensen, som har udstykket arealet med omkring hundrede byggegrunde, har lavet en statistik i forbindelse med salget, som gik lynhurtigt: Omkring 80% af grundkøberne kom fra Aalborg Kommune, – og det er da også netop en Aalborg-familie, som har vundet første lodtrækning til en værdi af 5.000 kr.: Signe Dalum og Allan Hesselholt fra Aalborg kan nu se frem til en dejlig badeferrie i Lalandia med deres to små børn.

Mange har fået en snak

Sammen med rigtig mange andre deltog parret i en uforpligtende samtale med Jutlander Bank om boliglån i forbindelse med udstillingen Byg Nordjysk på Rådyret. 

Konkurrencen har kørt siden efterårsferien: – Der har været mange, som gerne ville holde møder med os, og det er vi naturligvis rigtig glade for, fortæller Marianne Westergaard, erhvervskundechef i Jutlander Banks afdeling i Støvring.

Vinderpar fik boliglån

For vinderne af hovedpræmien resulterede den uforpligtende samtale med Jutlander Bank iøvrigt med en ”ekstra-gevinst” i form af et boliglån.

Boliglånet har gjort det muligt for Signe Dalum og Allan Hesselholt at flytte ind i et af de nybyggede Byg Nordjysk familiehuse på Rådyret i Støvring.

Boligsnak både

morgen, middag og aften

For parret var tilgængelighed afgørende for deres valg af bank: Jutlander Bank tilbyderfx at holde møder med bankrådgiveren hjemme hos kunderne – også om morgenen eller om aftenen.

– Vi synes også, det er en fordel, at bankrådgiveren bor i Støvring; hun kender byen og oplandet, og så havde hun forståelse for, at vi er en børnefamilie med to børn, og hvad det vil sige økonomisk og behovsmæssigt, siger Signe Dalum, som nu glæder sig til at skifte lejligheden i Aalborg ud med et stort familiehus.

Efter flytning til Rådyret får familien ”højt til loftet” og fuglefløjt uden for vinduerne.

Skal fejres med rødvin foran vaskemaskinen…

– Hvor vi bor nu, er der fælles vaskeri i kælderen, så den første aften skal vi sidde foran vores egen vaskemaskine og drikke et glas rødvin og nyde, at vi ikke skal gå fra tredje sal og ned i kælderen for at vaske tøj, siger hun.

Jutlander Banks konkurrence fortsætter iøvrigt frem til påske, så der er stadig mulighed for at vinde præmier, bl.a. endnu en hovedgevinst til en værdi af 5.000 kr. – og eventuelt få en snak om et boliglån i banken til køb af et af de nybyggede Byg Nordjysk familiehuse i Støvring.

Det kræver bare, at man møder op til en uforpligtende samtale om boliglån hos Jutlander Banks afdeling i Støvring eller besøger Byg Nordjysk byggeudstillingen på Rådyret i Støvring, hvor en kunderådgiver kan træffes i bankens røde skurvogn på udvalgte tidspunkter.

FOTO:

Det blev parret og småbørnsforældrene Signe Dalum og Allan Hesselholt, der vandt hovedpræmien på 5.000 kroner til Lalandia i Jutlander Banks Byg Nordjysk konkurrence. Gavekortet blev overrakt af Marianne Westergaard, erhvervskundechef i Jutlander Banks afdeling i Støvring. Konkurrencen fortsætter frem til påske, hvor der blandt andet vil blive udtrukket endnu en vinder af et gavekort til Lalandia.

Share.

Der er lukket for kommentarer.