Hold træningsmotivationen langt ind i det nye år

0

Annonce

De fleste af os har nok startet 2020 med store ambitioner om at komme i form og implementere træning i hverdagen. Men så misser man måske nogle træningssessioner i træk, og motivationen begynder at halte. I denne artikel kommer vi med et simpelt men effektivt lille trick til at holde din træning ved lige. På nettet kan du nemlig finde billigt træningsudstyr såsom håndvægte, elastik bånd, yogamåtter eller stepbænke. Ofte kan du faktisk finde træningsudstyr til yderst budgetvenlige priser på tilbudssider som fx Tilbudskongen.dk. Uanset om du ønsker at træne kondition og få pulsen op eller pumpe dine muskler, så kommer du et skridt nærmere ved at have ting til træning i dit hjem.

Få inspiration online

Måske har du allerede en klar idé om, hvilke øvelser du vil lave. Det kan også være, at du gik død i dine gamle rutiner tidligt på året og har brug for ny inspiration til, hvordan du kan træne fleksibelt i din hverdag. Heldigvis er der i dag masser af træningsinformation og brugerguides, som kan hjælpe dig på vej. På den måde kan du sætte dig ind i et produkt og dets effekt, før du bestiller det hjem. Hos kilder som Testfabrikken.dk har de en hel sektion dedikeret til træningsudstyr. Tunge træningsmaterialer som vægte eller maskiner, kan man træne på derhjemme, mens andet udstyr kan tages med overalt.

Et eksempel på det sidste er TRX-selen, som du kan spænde fast på for eksempel en dør i din frokostpause og tage et par sæt med. TRX-selen kan bruges til at træne for eksempel ryg- og armmuskler. Den er meget effektiv og nem at bruge – for både begyndere og øvede. Det er helt og holdent dine træningsønsker, der bestemmer, hvilket udstyr du skal have fat i. Mange vil have glæde af en blanding mellem cardio og styrke, hvoraf det kan være godt at blande tunge vægtløft med udendørs løb eller løb på maskine, som forbedrer kroppens iltforbrug.

Hvorfor købe udstyr til hjemmet

Mange danskere er ivrige efter at melde sig til holdtræning eller købe et fitness- eller svømmeabonnement lige efter nytår. Tanken er, at man vil komme der regelmæssigt hver uge. Mens det er beundringsværdigt og en rigtig god ide, kan det være farligt at basere sin træning på at skulle afsted i de kolde og mørke vintermåneder. Køber du udstyr til at have i stuen eller på værelset, så kan du træne, lige når det passer ind i det travle dagskema. Du skal ikke udenfor i regn og slud, hvilket kan være lige præcis den faktor, der gør, at du faktisk får presset en halv time eller en times træning ind.

Det er normalt at tro, at træningsudstyr er meget dyrt. Prisen vil selvsagt variere alt efter, om du skal have et løbebånd eller et sjippetov. Men selv inden for de forskellige typer af udstyr, findes der et bredt udvalg online i dag. Du kan få vægte til en lav pris i forskellige størrelser, og du kan udvide sortimentet gradvist, som du bliver mere øvet. Online kan du læse tips til, hvordan du kan sammensætte et varieret træningsprogram, så du får trænet alle musklerne i kroppen. Træning derhjemme kan være et fremragende supplement til at gå i svømmehal eller træningscenter. Og så er det nemmere at gå til. Din motivation vil stige, fordi du oftere får trænet og holder dig selv i gang.

Share.

Der er lukket for kommentarer.