Moderne møbler er populære i de nordjyske hjem!

0

Annonce

Danskerne kan godt lide at bruge penge på nye møbler og dette gælder også i Nordjylland, hvor moderne møbler er blevet et hit, i de nordjyske hjem.

Især danske møbler fra de velkendte møbelproducenter i Danmark er i høj kurs og dette er ikke uden grund.

Moderne møbler produceret i genanvendte industrielle materialer er blevet mere og mere populært i nyere tid. Det er blevet trendy at indrette sit hjem med møbler fremstillet i genanvendte materialer.

Alt fra gamle kabeltromler og paller af træ bliver brugt til fremstilling af nye bæredygtige møbler. Det er især materialer af en høj kvalitet og en lang holdbarhed, der vinder ind i danskernes hjerte og hjem.

Vi bruger utallige af timer i vores kære hjem, da det er vores base og her vi føler os trygge i en ofte hektisk og travl hverdag. Prøv blot at tænke over, hvor mange timer vi i døgnet bruger i vores dobbeltseng? Det er derfor vigtigt at have ordentlige komfortable møbler i sit hjem. Det gælder både sofaen og spisebordet, hvor der skal være plads og mulighed for at invitere venner, familie og bekendte indenfor i hjemmet til samvær og hyggelige stunder.

Det handler ikke om, at dine møbler i dit hjem, skal være produceret i en speciel træsort eller lignende, men i højere, hvad du finder moderne og hvilke møbler du synes, der passer til dit hjem.

Først og fremmest skal vores hjem være personligt og besøgende skal føle sig velkomne og trygge indenfor husets fire vægge.

Hvilke danske møbelproducenter findes der?

I dagens Danmark anno 2020 findes der flere danske møbelproducenter rundt i hele landet – og flere kommer til fra tid til anden. I en hård branche hvor håndværk, kvalitet, bæredygtighed og det rigtige design ofte går hånd i hånd.

De fleste kender til de klassiske møbler, som Svanen og Ægget, hvor begge møbler er designet af Arne Jacobsen tilbage i slutningen af 1950’erne. Den klassiske og velkendte stol Svanen, som er unik ved dens design og form, bliver stadig i stor stil produceret i Danmark i samarbejde med møbelproducenten Fritz hansen. De er dog langt fra de eneste danske møbelproducenter i dag.

Den danske familieejet møbelproducent Top-Line der har hovedsæde nord for Viborg i den mindre by Møldrup, har formået i mere end 20 år, at skabe moderne møbler til de danske hjem. Gennem deres sans for moderne møbler og det gode håndværk, har de slået sig fast, som en vigtig producent af møbler i Danmark.

Selvom de i dag har rykket deres produktion af møbler til Polen, har de stadig holdt fast i, at deres administration fortsat skal være i Danmark.

De stræber efter, at deres møbler skal produceres ansvarligt og i den bedste kvalitet. De er som dansk møbelproducent drevet af at skabe moderne, smukt og funktionelt design, der ikke kun trender nu, men holder i generationer.

En god dialog, fleksibilitet og muligheden for skræddersyede løsninger til den enkelte er vejen frem til et godt samarbejde, uanset hvilken møbelproducent du vælger.

Share.

Der er lukket for kommentarer.