Kig Ind melder klar til ny kreativ sæson – nu med nyt sponsoreret materiel!

0

– Sommerpausen er flut, og vi er klar til efterårets mange hyggelige aktiviteter og socialt samvær, blandt andet i de kreative værksteder, fortæller Birgit Jensen, næstformand i Nøragers kultur- og medborgerhus Kig Ind, på bestyrelsens vegne. Der er oven i købet adskillige nye maskiner, materialer og inventar takket være donationer fra hele to sponsorer.

Kig Inds kreative værksteder er åben for alle, – også for nye idéer og initiativer. Kig Ind tilbyder en bred vifte af værksteds-muligheder som fx maleateliér, sy/patchwork, strik, knipling, scrap, quilling og stenmaling.

De kreative værksteder har som nævnt fået tildelt en del nye maskiner, materialer og inventar, takket være donationer fra Nordea Fonden og Sparekassen Hobro Fonden.

Kulturhusets øvrige faste tilbud og brugere, blandt andet billard, motion og samvær, folkedans, humørdans, korsang, Nørager Pensionistforening, Lokalhistorisk Forening, er også klar til igen at fylde huset med liv, sang, latter og ikke mindst socialt samvær. – Alle er velkommen, nye som tidligere brugere, understreger ledere og undervisere i Kig Ind.

FOTO: På udkig fra gavlen i Kig Ind….. – både dame og vindue er et maleri, som på humoristisk vis medvirker til at give hus og gavl et harmonisk udtryk.

Share.

Der er lukket for kommentarer.