Klap bagklappen og gør en go’ handel.!

0

Med Randi Mathiesen, Arden, som tovholder og udvalgsformand og Niels Ole Ladefoged, Nørager, som PR-mand udvider Y’s Men i Hobro nu sine velgørende aktiviteter med tre bagagerumsmarkeder

En rigtig ”genbrugs-klub”

– Vi er en aktiv klub, som går ind for genbrug, og samtidig vil vi gerne give økonomisk støtte til værdigt trængende børne- og ungdomsorganisationer både lokalt og i ulandene, og derfor går standlejen til velgørenhed, fortæller Y’s Men-folkene. Første bagarumsmarked (hvor man også gerne må vise salgbare ting og tilbud uden for bagagerummet!) fandt sted i lørdags, og de to næste kan opleves første lørdag i henholdsvis september og oktober.

Ryd op og tjen ved salget

– Vi vil gerne i kontakt med interesserede, som trænger til at få ryddet op i gemmerne og derefter kan gøre en god handel med salg af de frasorterede effekter, fortæller udvalgsformand Randi Mathiesen, Arden, som tager imod tilmeldinger til markederne på pladsen foran Hobro Y’s Men’s Center, Aalykkevej 6. Her er der plads til adskillige fyldte trailere og mange kunder.

Genbrugsbutikken åben

Y’s Men’s centret huser også klubbens genbrugsbutik, som holder åbent hver onsdag eftermiddag men også vil være åben de tre lørdage for at tiltrække endnu flere købelystne kunder.

– Y’s Men’s Club er en humanitær verdensorganisation, som bygger på et folkekirkeligt idégrundlag, men samtidig også står for pengerejsningsprojekter til støtte for lokale børneklubber, spejderkorps og efterskoler samt støtte til f.eks. flygtningebørn i Grækenland, lejrcenter for unge i Albanien og tilsvarende projekter i udlandet, slutter Randi Mathiesen, Arden.

FOTO: Parkeringspladsen ved Y’s Men’s Centret på Aalykkevej, hvor der er god plads både til sælgere og købere.

Share.

Der er lukket for kommentarer.