Kom ind og se boligfællesskabet ”Lynghøj” – 20 ”naturboliger” i den gamle efterskole

0

Nu er der for alvor ved at komme nyt liv i de moderniserede bygninger efter den tidligere efterskole Lynghøj fem kilometer nord for Støvring. Efterskolen gik pludselig konkurs og lukkede pludselig i sommeren 2013 som følge af svigtende elevtal til det nye skoleår.Nu er Lynghøj genopstået som en ”Fugl Fønix”, og søndag den 22. september inviterer det nye boligfællesskab Lynghøj til åbent hus og introworkshop.

Den gamle efterskole nord for Støvring er blevet omdannet til 20 komplet moderniserede hjem, som befinder sig på en 10 hektar naturskøn grund, hvor de kommende beboere kan få indfriet drømmen om fællesskab i det fri.

Bærende fællesskabs-idé
Boligerne appelerer til alle, som har lyst til et uforpligtende fællesskab i det daglige.
Boligfællesskabet omfatter blandt andet fælles faciliteter som en moderne gymnastiksal og et fælleskøkken med spisesal til brug når menneskelige møder skal finde sted, om der så er tale om fællesspisning eller bare ren hygge.
Der er shelter og bålplads ved søen til de lange sommeraftener, hvor man kan nyde den naturlige ro. Herefter kan man møde sine naboer til en fodboldkamp, gå på æblerov i grundens store æbletræ eller pleje sine hjemmedyrkede grøntsager i køkkenhaven. Selv om man er omgivet af natur, er man ikke afskåret fra verden, for Lynghøj ligger eksempelvis bare fem minutters kørsel fra Støvring, med de mange muligheder Rebild Kommunes største by kan tilbyde.

Altid en venlig nabo tæt på
Lynghøj er med andre ord et fællesskab og et mødested, hvor der aldrig er langt til en venlig nabo og godt selskab i skønne omgivelser. Til de, som elsker aktivitet, fællesskab og natur er der mulighed for alle tre ønsker samlet på ét sted, oven i købet i moderne hjem med terrasse og lyse rum.

Skulle man allerede ved åbent hus-arrangementet søndag den 22. september blive så forelsket i stedet, at netop dét skal være adressen fremover, er der iøvrigt repræsentanter til stede, så den udvalgte bolig straks kan reserveres.

Share.

Der er lukket for kommentarer.