Signe Svendsen kigger ind, – solo med akustisk guitar

0

Signe Svendsen, kendt for en sjælden grad af nærvær og evne til at røre sit publikum, går på scenen i kultur- og medborgerhuset Kig Ind, Nørager, som en del af Rebild Kulturuger fredag aften den 20. september. – En helt ny scene, hun får æren at være den første optrædende på.

Hun siger selv: – Der er så meget på spil, når man går alene på scenen. Publikum er min makker, og det er sammen med dem, det hele bygges op. Det kan være ret intenst, men også ret interessant at mødes lige der, hvor ting bliver nære og sårbare.
Med sange som ”Strejfer” og ”Rift” har hun sat sit aftryk på dansksproget musik og skabt sin helt egen platform på den danske musikscene. Hun er ikke bange for at være politisk, tale om hverdagen og vores fælles virkelighed. På alle måder en vedkommende artist.
Signe Svendsen optrådte i mange år sammen med Niels Hausgaard. Derefter turnerede hun med sit faste band, men de senere år har hun kastet sig over solokoncerterne med stor succes. – Kulturhuset Kig Ind har netop etableret en scene ved salen, så det bliver Signe Svendsen, der kommer til at indvi den nye scene.

Share.

Der er lukket for kommentarer.