Limousinekørsel til fordel for diabetes-sagen – kom og prøv en tur lørdag-søndag 17./18. aug.

0

Cristina Klastrup i Støvring arbejder til dagligt som selvstændig med Forever Living Products, men søndag den 18. august gælder det noget ganske andet: Indasamling af midler til den lokale Diabetesforening i kraft af oplevelser for publikum, blandt andet en dejlig tur i en stor luksus-limousine, som ellers kun ses til store begivenheder, rockkoncerter til kørsel med superstjerner og lignende.

– En af mine kolleger har 3 limousiner, som vi kunne leje her i sommer, og jeg besluttede at leje en af dem i en weekend, så jeg kunne kombinere det med nogle af mine wellness-arrangementer, hvor alle kan få ½ times limousinekørsel efterfuldt af to timers wellness, fortæller Cristina. 

– Eftersom jeg ikke skulle bruge limousinen hele tiden, besluttede jeg at samle ind til et godt formål, så jeg kontaktede Henning Thygesen, formand for lokalafdelingen af Diabetesforeningen, og vi fik lov at køre fra Støvring Bytorv lørdag den 17. august fra midt på formiddagen og tre timer frem. Her kan alle prøve at køre i Limousine.

– Jeg vil stå deroppe sammen med Diabetesforeningen, som står med info omkring arbejdet med forebyggelse og dét at leve med en af de mest udbredte sygdomme i Danmark, fortsætter Cristina. 

– Alle der vil prøve at køre Limousine, kan få 10 minutters kørsel for 25 kr. som går ubeskåret til Diabetesforeningen.  Søndag den 18. august kører Limousinen fra boligområdet Kronhjorten i Støvring fra sidst på formiddagen, fra en times tid før frokost og to timer frem, hvor der ligeledes samles ind i den gode sags tjeneste, slutter Cristina Klastrup.

Share.

Der er lukket for kommentarer.