Lodtrækning om ekstra hjertestartere: Anemonelunden i Terndrup vandt..!

0

Hjerteforeningen trak lod om 15 ekstra hjertestartere, varmeskabe og opsætninger blandt indsamlingsgrupper, der ikke nåede helt i mål med de 15 indsamlingsruter, der skulle gås ved Hjerteforeningens årlige landsindsamling , for at gøre sig fortjent til en hjertestarter.

I Terndrup, Anemonelunden, var grundejerforeningen den heldige vinder af en af disse hjertestartere, som nu er sat op ved indkørslen til Anemonelunden ved indkørslen til Terndrup by, og klar til brug. Den blev forleden overrakt af Hjerteforeningen Rebild til Michael Huus, formand for grundejerforeningen. Tom Jørgensen, paramediciner og en af Hjerteforeningens trofaste indsamlere, fik idéen til at starte en indsamlergruppe til Landsindsamlingen i foråret, da han læste om konceptet på Facebook.

Beboerne på Anemonelunden tæller i alt 25 husstande og ligger lige op til 59 nye udstykninger samt ”fuglekvarteret” i Terndrup, fortæller Michael Huus, som er meget taknemmelig for Hjerteforeningens donation. Med i donationen er også et tilbud om at deltage i Hjerteforeningens 30 minutters Giv Liv kursus, så beboerne i kvarteret nu har gode muligheder for at øge chancen for at redde liv ved hjertestop.

FOTO: Fra venstre: Helle Møller med børnene Ebbe og Ane, Susanne Engelbrektsen, Tom Jørgensen med datteren Christine, Michael Huus og Lene Hammer Christensen, bestyrelsesmedlem Hjerteforeningen Rebild.

Share.

Der er lukket for kommentarer.